Anna Book känner stöd av svenska folket efter diskningen av hennes låt Himmel för två

 All kärlek till Anna Book efter alla motgångar hon drabbats av den senaste tiden och nu senast diskvalificering från Melodifestivalen. Foto: Peter Ahlborg

All kärlek till Anna Book efter alla motgångar hon drabbats av den senaste tiden och nu senast diskvalificering från Melodifestivalen. Foto: Peter Ahlborg

Och så hände det som inte fick hända. Anna Book är diskad. Bomben slog ner i torsdags kväll. Ett dygn senare gör hon sitt första uttalande för pressen.

– Jag har fått enormt med sms och mail från stödjande människor. Jag känner mig inte som en förlorare, säger en känslosam Anna Book under ett smått hysteriskt möte med pressen.

Peter Ahlborg bevakade när Anna Book för första gången gjorde ett uttalande om hur hon känner efter att hon blivit diskad.

– Jag har fått enormt många sms och mail från stödjande människor. Jag känner mig inte som en förlorare. Jag har en förbaskat bra låt, säger hon.

 

Anna Book har fått sin revansch efter fadäsen när hennes låt "Himmel för två" diskades. Nu ligger hon etta på Spotify listan i Sverige. Foto: Peter Ahlborg

Anna Book har fått sin revansch efter fadäsen när hennes låt ”Himmel för två” diskades. Nu ligger hon etta på Spotify listan i Sverige. Foto: Peter Ahlborg

Stod upp i bänkraderna
Anna kommer få framföra sin låt ”Himmer för två” utan tävlan i Melodifestivalen. Sedan i torsdags kväll är låten diskvalificerad eftersom den tidigare har spelats på nätet, då är den förbrukad.

Den värme och revansch Anna Book fick när hon framförde låten tidigare idag på deltävlingen var enormt. Vissa medelålders män och kvinnor stod upp i bänkraderna och några fick torka bort tårarna från ögonen. Så visst blev det känslosamt.

– Jag vill ta lite revansch nu när jag fyller trettio år som artist, säger Anna Book. Men inget kunde tro att det skulle ske på detta sätt.

-Just nu tackar jag min älskade mamma uppe i himmelen, att jag hann bli 45 år och att jag har jobbat 31 år så jag var förberedd och kunde ta den här smällen, säger Anna Book.

Här kan du se när Peter Ahlborg bevakar Anna Books känslosamma lite kaotiska uttalande till pressen:

https://youtu.be/BdST9JfUrXw

 

Etta på Spotify
Just nu ligger Anna Book etta på den svenska listan över mest spelade låtar på Spotify.

– Jag har aldrig legat på Spotify tidigare, säger Anna Book.

Idag under dagens genrep till Melodifestivalen var både Anna Book och Pernilla Andersson helt oväntat utan smink.

Blir detta den nya modeflugan att ställa upp i massmedia och vara osminkad. Det återstår att se om de gör det i kväll inför direktsändningen för 3 miljoner människor. Det hade verkligen varit stort!

Peter Ahlborg

 

FacebooktwitterFacebooktwitter