Berömda streetfotografen Mats Alfredsson hade boksläpp på Andarve image gallery

Den berömda streetfotografen Mats Alfredsson hade boksläpp på Andarve image gallery i Göteborg den 2 november 2015, där han visade bilder och berättade om sin nya bok "Chicago Streetwalk". Foto: Peter Ahlborg

Den berömda streetfotografen Mats Alfredsson hade boksläpp på Andarve image gallery i Göteborg den 2 november 2015, där han visade bilder och berättade om sin nya bok ”Chicago Streetwalk”. Foto: Peter Ahlborg

 

Sprang på min foto-polare Anders Anderve utanför hans galleri Andarve image gallery i måndags kväll den 2 november 2015 vid Kronhuset i Göteborg. Där träffade jag den berömda streetfotografen Mats Alfredsson som hade ett boksläpp på sin nya foto bok ”Chicago Streetwalk”. Som gammal fotograf var det ett måste att prata några ord med honom och ta några bilder. Här är resultatet.


Jag sprang på Anders Anderve när han tog en cigg utanför sitt galleri Anderve image gallery. Jag är där ibland och diskuterar med fotografen Anders.

 

Magnifika bilder
Han är gammal i gemet och har under hela sitt liv fotograferat. Jag besöker honom ibland och tar en fika och berätta om mina affärsidéer samt tittade på Anders magnifika bilder som galleriet tillhandahåller.

Han berättade att han hade en berömd streetfotograf vid namn Mats Alfredsson på besök i sitt galleri. Jag gick in i galleriet och hälsade på honom och pratade några ord och tog några bilder.

 
Dessvärre så väntade två goda kebaber på mig och min dotter – annars hade jag mer än gärna varit med på eventet när Mats under någon timme berätta om sina bilder i sin nya foto bok ”Chicago Streetwalk”.

 

 

Peter letar affärsmöjligheter
Jag inser att killen är en oerhört proffsig fotograf och lyckönskar honom i hans fotokarriär.
Man vet aldrig, kanske vi kan ha ett samarbete tillsammans i framtiden. När jag spelar på gatan i New York?
– Varje tillfälle när jag får chansen att träffa en ny människa så letar jag affärsmöjligheter. Där andra ser caféer – ser jag affärsidéer, förklarar Peter Ahlborg.
Jag tackade för bilderna jag tog på Mats Alfredsson, gav honom mitt visit kort och begav mig iväg till min dotter med två goda kebaber som väntade på oss. Mums mums!

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter