Lyssnar på soc-låten varje dag

Alvar Janse och Peter Ahlborg tillsammans på Drottningtorget i Göteborg, för en månad sedan när Alvar köpte Peters senaste skiva "Fy fan vad jag hatar soc". Jag lyssnar på den varje dag, den är jättebra, säger han. Foto: Privat

Alvar Janse och Peter Ahlborg tillsammans på Drottningtorget i Göteborg, för en månad sedan när Alvar köpte Peters senaste skiva ”Fy fan vad jag hatar soc”. Jag lyssnar på den varje dag, den är jättebra, säger han. Foto: Privat

Alvar Janse fick höra Peters senaste skiva ”Fy van vad jag hatar soc” för en månad sedan. Idag ringde han upp mig och berättade att han gillar låten jättemycket.
– Jag lyssnar på låten varje dag. När kommer det fler låtar med dig? Jag gillar dem jättemycket. Speciellt låten: ”Nu är sommaren här” den är jättebra, frågar han mig på telefon.
Stort tack Alvar för ditt stöd och att du gillar mina låtar så mycket. Jag jobbar på frenetiskt för att släppa en komplett CD, men det är förenat med en hel del kostnader – men jag gör mitt yttersta för att min musik ska släppas på en professionellt inspelad CD.

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter