Nano och Ace Wilder gick till final i Melodifestivalen från Göteborg

Nano och Ace Wilder jublar av glädje efter att de gått till final i Melodifestivalen från Göteborg 2017. Foto: Peter Ahlborg

Nano och Ace Wilder jublar av glädje efter att de gått till final i Melodifestivalen från Göteborg 2017. Foto: Peter Ahlborg

 

 

För en vecka sedan var det i stort sett ingen som visste vem artisten Nano var. Men i och med att han tog hem en jordskredsseger under Melodifestivalens premiär från Göteborg så har en ny musikstjärna fötts. Även förhandsfavoriten Ace Wilder med låten ”Wild Child” gick till final i Melodifestivalen 2017.

Inför lördagens tävling gjorde Peter en kort intervju med Nano som frågade hur det har känts under den här veckan i Göteborg?

– Den har känns bra. Jag har inte känt mig så stressad och jag har känt extremt mycket kärlek… Och det är superkul. Det gör att man får mer vind… och gör att man kan gå ut och göra ett framträdande ännu mer avslappnat. Folk frågar om det är mycket press? Men det är bara skönt, då tänder de där extra sensorerna där bak i huvudet, som gör att man ger hundra procent. De här dagarna har varit fantastiska, säger Nano till Peter Ahlborg.

 

"Om jag går vidare till final så blir jag extremt lycklig. Då förstår jag att människor känner mig, det som jag känner", säger artisten Nano, till Peter Ahlborg inför lördagens Melodifestival. Och visst gick Nano vidare till finalen i Melodifestivalen 2017. Foto: Christer Hansson

”Om jag går vidare till final så blir jag extremt lycklig. Då förstår jag att människor känner mig, det som jag känner”, säger artisten Nano, till Peter Ahlborg inför lördagens Melodifestival. Och visst gick Nano vidare till finalen i Melodifestivalen 2017. Foto: Christer Hansson

Känna det som jag känner
Har du något du vill säga till de som har röstat på dig om du går direkt till final?

– Om jag går vidare till final så blir jag extremt lycklig. Då förstår jag att människor känner mig, det som jag känner. Det är det som jag vill göra med min musik. Jag vill att ni ska känna det som jag känner, med folk som lider. Det är bara ”Hold On” helt enkelt, säger Nano.

Och visst gick Nano direkt till final. Peter Ahlborg var inne på det redan från första början han hörde Nanos låt.
– Första gången jag hörde ”Hold Me” så gick den direkt in i hjärtat. Tydligen så var det fler än jag som tyckte samma sak av svenska folket – och Nano blev den självklara vinnaren från premiären av Melodifestivalen från Göteborg

 

Nano gick direkt till final i final i Melodifestivalen från Göteborg 2017. Foto: Peter Ahlborg

Nano gick direkt till final i final i Melodifestivalen från Göteborg 2017. Foto: Peter Ahlborg


Kan gå hur långt som helst

Jag tror Nano kan gå hur långt som helst i Melodifestivalen. Ja, till och med slåss i toppen, eller rent av vinna tävlingen – det var det ingen som trodde för 1 vecka sedan då oddsen låg på 45 gånger pengarna för Nano som vinnare. Nu tillhör han förhandsfavoriterna.

En sak är klar i vilket fall som helst. Jag tror vi under lördagens Melodifestival fick se en ny musikstjärna födas. En känslosam artist – med stort hjärta och mycket kärlek – som har haft ett jobbigt förflutet med en kriminell bakgrund. Men allt har ordnat upp sig. Inte minst för att han idag har fyra barn som han älskar.

– Nu kommer det bli mycket intressant att följa Nano i Melodifestivalen, och under hans kommande musik karriär. Något stort är på gång för Nano, var så säkra, kära läsare, säger Peter Ahlborg om Nanos framträdande i Melodifestivalens första vecka från Göteborg.

 

Ace Wilder gick direkt till final i final i Melodifestivalen från Göteborg 2017. Foto: Peter Ahlborg

Ace Wilder gick direkt till final i final i Melodifestivalen från Göteborg 2017. Foto: Peter Ahlborg

 

 

Ace älskar sitt nummer
Även Ace Wilder gick vidare till final. Peter tog pulsen på henne inför tävlingen på lördagen då sa hon så här om sitt nummer ”Wild Child”:

– Jag älskar det här numret. Jag kommer vara stolt oavsett hur det går, vi har jobbat jätte hård inför det här numret, säger den positiva Ace Wilder till Peter Ahlborg.

Och visst gick det vägen. Ace Wilder gick till final med sitt nummer Wild Child.

Nu väntar finalen i Stockholm Friends Arena 11 mars 2017 för Ace Wilder och Nano. Det blir mycket spännande att följa!

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter