Peter Ahlborg träffar Per Morberg

Peter Ahlborg träffar Per Morberg under en bok signering på Akademibokhandeln i Göteborg 2015-12-11.

Peter Ahlborg träffar Per Morberg under en bok signering på Akademibokhandeln i Göteborg 2015-12-11.

 

Per Morberg besökte Göteborg igår och signerade böcker på Akademibokhandeln under en timme. Peter Ahlborg träffade den karakteristiske Per Morberg under skivsigneringen.
– Jag köpte en bok och gav honom min nya singel ”Rockstjärna” och förklarade att du Per sprider glädje i TV rutan och att jag gillar din stil. När han fick höra det så blev han jätte glad, säger Peter Ahlborg.


Den folkkära TV-kocken och skådespelaren Per Morberg besökte igår 2015-12-11 Göteborg för en boksignering på Akademibokhandeln. Skivsigneringen skulle börja kl. 13.00. Men eftersom tåget från Stockholm var försenat med en och en halv timme så kom Per Moberg försent med runt 45 minuter.

Per sprider glädje
Här kan du se när Per Morberg anländer till skivsigneringen i Nordstan:

 

 

Närmare 100 personer väntade på att få sin bok signerad av Per. När han äntligen anlände så kände jag en glädje bland de många julshoppande besökarna.

Jag köpte en bok av Per och fick den signerad. Jag tog även tillfället i akt och hann prata med honom. Jag sa:

– Att du Per sprider glädje i TV rutan och utstrålar energi. Det är riktigt kul att se dina program. Jag gillar din stil och att du har imponerande utstrålning och självförtroende. När han fick höra det så blev han jätte glad, säger Peter Ahlborg.

 

Många människor vill ha den kände TV kockens autograf och ett möte med den glädje spridande karakteristiske Per Morberg. Foto: Peter Ahlborg

Många människor vill ha den kände TV kockens autograf och ett möte med den glädje spridande karakteristiske Per Morberg. Foto: Peter Ahlborg


Stort varumärke runt Per
Peter passade även på att ge honom min senaste singel ”Rockstjärna”. Per tackade så mycket för skivan och jag sa att jag även skrivit ett meddelande till honom inne i omslaget i skivan.

Peter förklarade att han även har några affärsidéer som han skulle vilja presentera för Per.
– Peter sa att jag skickar dig dessa på epost, innan han glad i vågen gick vidare ut i trängseln bland alla julhandlande människor.

Peter Ahlborg beundrar Per för att han har lyckats bygga upp ett så storslaget varumärke, med böcker, viner och köksredskap för att bara nämna något.

 

Peter Ahlborgs brev till Per Morberg som han skrev i samband som han lämnade över sin nya singel "Rockstjärna" under Pers skivsignering i Göteborg. - Det är mänskligt att fela. Ser att jag stavat fel till Per Morberg på brevet säger, Peter. Det betyder bara att jag är mänsklig! Foto: Peter Ahlborg

Peter Ahlborgs brev till Per Morberg som han skrev i samband som han lämnade över sin nya singel ”Rockstjärna” under Pers skivsignering i Göteborg. – Det är mänskligt att fela. Ser att jag stavat fel till Per Morberg på brevet säger, Peter. Det betyder bara att jag är mänsklig! Foto: Peter Ahlborg

 

4 000 kronor för Pers skärbräda
Nu senast skapade Per debatt om när han säljer en skärbräda för 4 000 kronor styck som bär Pers emblem. Det kan du läsa om mer här: http://www.expressen.se/leva-och-bo/per-morbergs-skarbrada-skapar-folkstorm

Det är aldrig fel att ta bra betalt om man har ett efterfrågat namn. Så länge någon vill betala 4 000 kronor för en skärbräda så är det helt ok. Dessutom är Per smart då detta skapar debatt och gratis PR.

Kiss Nr 1 på varumärken
Annars är rockgruppen Kiss Peter Ahlborgs förebilder när det gäller att bygga varumärken. För något år sedan släppte Kiss en bok som kostade över 30 000 kronor styck. Upplagan var 1 000 stycken och då fick du även boken signerad. Idag är Kiss bolag (Kiss company) värderat till 1 miljard dollar.

Efter boksigneringen i Göteborg så väntade ytterligare en boksignering för Per Morberg i Akademibokhandeln i Kungsbacka.

Peter Ahlborg

 

FacebooktwitterFacebooktwitter