”Elvis – The Wonder of You” – till Sverige 2018

"Elvis -The Wonder of You" besöker Sverige under 2018 och ger konserter i 1 juni i Göteborg på Scandinavium och dagen efter 2 juni 2018 på Ericson Globe i Stockholm. Foto: Pressbild Blixen&co

”Elvis -The Wonder of You” besöker Sverige under 2018 och ger konserter i 1 juni i Göteborg på Scandinavium och dagen efter 2 juni 2018 på Ericson Globe i Stockholm. Foto: Pressbild Blixen&co

 

2017 fick Sverige för första gången uppleva konserten “The Wonder of You”, i Malmö. I juni 2018 återvänder Elvis Presley™ till Europa och tio nya städer, däribland Göteborg och Stockholm, och även denna gång med personligt framträdande av Priscilla Presley.

– Detta fantastiska framträdande är så nära Elvis du som människa kan komma rockkungen. Jag tror jag kommer komma till rock himmelen under konserten, säger Elvis beundraren, Peter Ahlborg.

I maj 2017 genomfördes en exklusiv och utsåld arenaturné i England följt av en Europaturné, där publiken fick uppleva Elvis Presley på storbildsskärm, uppbackad av en hel symfoniorkester som framförde kungen av rock’n’rolls™ mest kända låtar live.

 

Räkna med att det kommer bli mycket Elvis i Göteborg när "Elvis -The Wonder of You" når Sverige och Scandinavium den 1 juni 2018, säger Elvis beundraren Peter Ahlborg.

Räkna med att det kommer bli mycket Elvis i Göteborg när ”Elvis -The Wonder of You” når Sverige och Scandinavium den 1 juni 2018, säger Elvis beundraren Peter Ahlborg.

 

Besöker Sverige
Turnén fick så stor framgång så nu återkommer de till Sverige under 2018. Den 1 juni framträder Elvis med ”The Wonder of You” på Scandinavium i Göteborg och dagen efter den 2 juni på Ericsson Globe i Stockholm. Dessutom medverkar på scenen ingen mindre än Priscilla Presley.

– Jag är så glad över att vi kunde ta dessa underbara album upp på en stor scen live, med en symfoniorkester. Responsen från publiken runt om i världen har varit fantastisk, så jag är väldigt glad över att vi kan komma tillbaka till Europa för tio nya föreställningar 2018. Jag garanterar att det kommer bli en aldrig tidigare skådad upplevelse för dem som inte sett Elvis live, men till och med för dem som har! hälsar Priscilla Presley.

Här kan du se en kort video klipp om Elvis Presley ”The Wonder of You”: https://www.youtube.com/watch?v=YZGCHXh1Wns

 

Elvis bästa säljande artist
Konserten ”The Wonder of You” är ett musikaliskt firande av en legendar som fortsätter att slå rekord. Elvis är världens bäst säljande artist någonsin med över 1 miljard sålda album. 131 av hans album har sålt guld, platina eller flerfaldig platina.
Legendaren nominerades till 14 Grammys, vann tre och har dessutom tilldelats Grammy Lifetime Achievement Award.

Här kan du beställa biljetter till Göteborg och Stockholm och få mer information om Elvis Presley ”The Wonder of You”: https://www.blixten.se/elvis

Trots att det var snart 41 år sedan Elvis dog den 16 augusti 1977 så har intresset för rockkungen Elvis Presley inte svalnat. Enigt tidningen Gaffa
har Elvis samlade verk spelats över en miljard gånger på Spotify.

Den mest lyssnade Elvis-låten globalt är Can’t Help Falling in Love som har spelats över 90 miljoner gånger, följt av Suspicious Minds och Jailhouse Rock.

I Sverige är de mest spelade Elvis-låtarna Suspicious Minds, följt av In the Ghetto och Can’t Help Falling in Love.

Intressant att notera är att Sverige som land har högst koncentration Elvis-lyssnande, följt av Storbritannien, Chile, Island och Nederländerna.

Bland världens mest Elvis-dyrkande städer återfinns tre städer – Glasgow, Santiago, Manchester – och på plats fyra återfinns Göteborg.

– Räkna med att det smäller den 1 juni 2018 när Elvis Presley turné ”The Wonder of You” besöka Scandinavium i Göteborg. Då blir det rock fest och en storslagen hyllning till Elvis av sällan skådad slag. Jag har redan börjat nedräkningen, säger Elvis beundraren Peter Ahlborg.

Här kan du läsa hela artikeln i Gaffa om Elvis Presley: http://gaffa.se/nyhet/120192/elvis-presley-sverige-sant

Källa: https://www.blixten.se/elvis http://gaffa.se/

FacebooktwitterFacebooktwitter