Peter Ahlborg: ”Paul Stanley i Kiss förändrade mitt liv – idag fyller min hjälte 64 år”

 

Peter-ahlborg-och-paul-stanley-i-stockholm-1988-på-Sheraton-Hotel_584-584x288[1].jpg

Idag vill jag fira att Paul Stanley fyller 64 år. Du förändrade mitt liv. Du föddes den 20 januari på Manhattan i New York 1952. Efter att blivit retad i skolan och inte blivit bjuden på fest ville du få revansch i livet. Du startade rockgruppen Kiss och resten är historia.

Paul Stanley startade rockgruppen Kiss tillsammans med Gene Simmons i New York 1973. Du var fast besluten av att lyckas i livet. Kiss har jobbat hårt och målmedvetet för att förverkliga sina drömmar – en dröm som var att bli det mest visuella rockgruppen i rockhistorien.

 

Enorm utstrålning
Kiss har under sin karriär släppt runt 20 studio album och ett antal livealbum – samt gjort runt 2 600 konserter världen över.

Idag värderas Kiss Company, gruppen Kiss företagsnamn, till runt 1 miljard dollar.

Glömmer aldrig när jag träffade dig för första gången Paul Stanley den 18 september 1988 i Stockholm på Sheraton Hotell när jag medverkade på Kiss presskonferens.

Det första som slog mig var din enorma utstrålning. Jag upptäckte även hur vacker du var, samt dina stora bruna vackra ögon.

 

Fick enormt självförtroende

– Efter mötet där jag även träffade Gene Simmons, fick jag ett sådant självförtroende att jag visste att jag kan bli allt jag vill i livet, säger Peter Ahlborg.

– Kiss och Paul Stanley introducerade mig till att göra musik. Utan dem vore jag inte så fast besluten att själv lyckas. Kan Kiss lyckas – så kan jag lyckas, är mitt motto, säger Peter Ahlborg.

Peter Ahlborg

 

 

 

 

FacebooktwitterFacebooktwitter