Peter Ahlborg träffar Carolina Gynning

Peter Ahlborg träffar Carolina Gynning när hon besöker affären Cervera i Trollhättan den 23 oktober 2015 för att signera sina nya egen designade glas.

Peter Ahlborg träffar Carolina Gynning när hon besöker affären Cervera i Trollhättan den 23 oktober 2015 för att signera sina nya egen designade glas.

Carolina Gynning, 37 har många strängar på sin lyra. Modell, programledare, bloggare dokusåpadeltagare och konstnär. Peter Ahlborg som alltid gillat Caroline Gynning – då hon har gått den långa vägen för att nå framgång – träffade henne när hon skulle signera sina nya egendesignade glas.

Peter Ahlborg fick upp ögonen för Carolina Gynning när hon vann Big Brother 2004.

– När jag såg att Carolina Gynning skulle besöka Trollhättan för att signera sina egendesignade glas, åkte jag dit för att träffa henne, säger han.

 

arolina Gynning är en affärskvinna med många strängar på sin lyra. -Jag beundrar Carolina Gynning för att hon har gått den långa vägen för att lyckats i livet, säger Peter Ahlborg. Foto: Peter Ahlborg

Carolina Gynning är en affärskvinna med många strängar på sin lyra. -Jag beundrar Carolina Gynning för att hon har gått den långa vägen för att lyckats i livet, säger Peter Ahlborg. Foto: Peter Ahlborg

 

 

Hann inte läsa dikt

– Dessvärre så var inte signeringen inne i Trollhättan som jag trodde – utan den skulle hållas en bit utanför Trollhättan. Det medförde att jag kom strax innan hon skulle lämna stället, förklarar Peter.

Men som tur var hann Peter prata med Carolina lite. Men tycker det var tråkigt att han inte han läsa upp sin dikt som han har gjort till henne.

Men Peter tog några bilder på henne och gav sitt visitkort och sa att han kan skicka sin dikt till henne.

Under den korta konversationen vi hade sa jag till henne att jag är Sveriges nästkommande stora rockstjärna!

– ”Rockstjärna”, sa hon och undrade säkert vad jag var för kille med så storslagna mål, förklarar Peter.

 

Carolina Gynning har eget varumärke, "Carolina Gynning". Här är en bild på hennes egendesignade glas som hon sålde under besöket i Trollhättan. Foto: Peter Ahlborg

Carolina Gynning har eget varumärke, ”Carolina Gynning”. Här är en bild på hennes egendesignade glas som hon sålde under besöket i Trollhättan. Foto: Peter Ahlborg

 

Vill uppvakta Carolina med egen låt

Peter Ahlborgs dikt till Carolina Gynning har han även gjort en melodi till.

– Låten är riktigt bra med en kraftfull refräng: ”Carolina, Carolina, dina ögon är så fina”.

Peter önskar han kan spela in sin kärlekslåt och ge bort den till henne.

– Då hade hon nog känt sig uppvaktad på flera sätt. Men jag gjorde låten 2009, när jag bodde på vandrarhem, och när hon var singel, säger Peter Ahlborg.

– Jag gav henne beröm och sa att jag avgudar människor som har gått den långa vägen för att lyckas i livet. Vi tog några bilder innan det var dags för Carolina att ta flyget hem.

Här kan du läsa Peter Ahlborgs kärleksdikt till Carolina Gynning:
http://fyfanvadjaghatarsoc.se/dagens-dikt/dagens-dikt-peter-ahlborgs-karleksdikt-till-carolina-gynning

P.S. Bilderna är tagna den 23 oktober 2015. Till en början så hade bilderna konstigt nog försvunnit från minneskortet. Men när jag nästa gång en månad senare kollade på bilderna så fans de där, förklarar Peter Ahlborg! *L* Vilken tur!!!

 
Konstnären och kreatören Carolina Gynning har utsetts till årets kvinnliga entreprenör på Direct Selling Swedens gala. Här delar hon med sig av sina tips för att nå framgång:

http://www.tv4play.se/iframe/video/3219528

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter