Hem & Hyra intervjuar Peter Ahlborg

Reportern och fotografen Kajsa Wedberg från tidningen Hem & Hyra tar några bilder på Peter när han säljer Tidningen Faktum.

Reportern och fotografen Kajsa Wedberg från tidningen Hem & Hyra tar några bilder på Peter när han säljer Tidningen Faktum.

 

Hyresgästföreningens tidning Hem & Hyra har fått upp ögonen för min frustrerande livssituation. Gjorde en intervju med reportern Kajsa Wedberg för ett par dagar sedan. Tisdagen den tredjede mars fotograferade hon mig när jag sålde Tidningen Faktum.

Det är glädjande att en av landets största tidskrifter, Hem & Hyra, är intresserade av att berätta om mitt liv.

Gjorde en två timmar lång intervju där jag berättade om alla turer fram och tillbaka i mitt liv – alla motgångar, bakslag och besvikelser jag har drabbats av.
Sviken av föräldrarna och samhället
När jag blev utslängd av mina föräldrar som 20-åring – då jag kände mig övergiven av mina föräldrar och av samhället. Att flaskan då blev min bästa vän under mina kommande 20 levnadsår.

Jag berättade om mina djupa depressioner när jag ibland har haft sådan yrsel att jag knappt kunde gå 100 meter utan att tro att jag skulle ramla ihop i en hög.

Eller när jag varit så svag så jag knappt kunde ta mig upp från sängen när jag var utbränd och kände mig djupt deprimerad.

Förvandlar motgång till framgång
Berättade om alla problem med flera mögellägenheter som jag har tvingats bo i – trots att jag har astma. Samt hur det känns att bo på bo 27 olika ställen under sju år.

Vad tänker du som person när du ligger i ett kallt och fuktigt tält som det regnar in i – när du är utan pengar, utan mat och dina vänner har sagt upp bekantskapen med dig?

Jag förklarade alla mina drömmar som jag har, och hur du förvandlar motgångar till framgång. När reportern Kajsa Wedberg var klar med intervjun så sa hon till mig:

– Peter, nu har jag material till flera artiklar om dig.

Mitt reportage kommer ut om två månader i tidningen Hem och Hyra. Missa inte det!

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter