Nu är omslaget klart till Peter Ahlborgs låt Rockstjärna

Peter Ahlborg är mycket nöjd och tillfredsställd med sin senaste låt singeln "Rockstjärna". Foto: Peter Ahlborg

Peter Ahlborg är mycket nöjd och tillfredsställd med sin senaste låt singeln ”Rockstjärna”. Foto: Peter Ahlborg

 

Omslaget är nu klart till Peter Ahlborgs nya singel ”Rockstjärna”. Han känner sig så stolt över låten och omslaget.

-Jag ser ut som en rockstjärna på omslaget, nu jobbar jag på att bli en rockstjärna på riktigt, förklarar Peter Ahlborg.

Efter mycket planering och jobb är äntligen min nya singel ”Rockstjärna” klar. Även omslaget är klart. Du kan du lyssna på låten ”Rockstjärna” här:


Skicklig producent
Jag måste ge stor eloge till min fantastisk skickliga musikproducent Mr Mojjo – med hans magnifika jobb i studion är jag säker på att vi kommer att lyckas.

Stor eloge även till Ingrid Halbrecq som har designat omslaget. Hon är otroligt duktig. Jag är evigt tacksam att hon en gång i tiden hörde av sig till mig. Nu har hon under senaste året gjort runt 10 designade bilder på mig.

 

Inneromslaget med skivan och låten "Rockstjärna" är signerad och klar. - Skivan kan snart beställas av mina kära fans, säger Peter Ahlborg. Foto: Peter Ahlborg

Inneromslaget med skivan och låten ”Rockstjärna” är signerad och klar. – Skivan kan snart beställas av mina kära fans, säger Peter Ahlborg. Foto: Peter Ahlborg

Josefsson gillade omslaget
Jag träffade Janne Josefsson för ett par dagar sedan på stan i Göteborg. När jag såg honom var jag tvungen att marknadsföra mig med min nya skiva. När han fick se den utbrast han:

– Wow vilket jätteproffsigt omslag. Den skivan ska jag ge till min son, sa han innan vi pratade några ord om min förra låt ”Fy fan vad jag hatar soc” och om jag hade spelat den för socialtjänsten än.

– Nej, inte än men jag jobbar på att bli rockstjärna på riktigt, sa jag innan vi tog i hand och Janne Josefsson gick vidare i den mörka kvällen.

Igår fick jag bra kontakt med en person som äger en limousine. Snart blir det fotosession i den! *L*

Lika bra att vänja sig vid hur mitt liv kommer att bli i framtiden. Snart är jag en stjärna – en rockstjärna på riktigt! L Trevlig dag alla vänner.

Mod och tålamod.

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter