Ny låt med Peter Ahlborg – ”Älskar, älskar er”

 

 Peter Ahlborg är nöjd med sin känslosamma låt "Älskar, älskar er". Foto: Charlie Källberg

Peter Ahlborg är nöjd med sin känslosamma låt ”Älskar, älskar er”. Foto: Charlie Källberg

 

Nu kan du lyssna på Peter Ahlborgs nya låt ”Älskar, älskar er”.

– Det är en låt som handlar om hur svårt jag har att finna kärlek i mitt liv. Varje ord kommer från mitt hjärta, säger Peter Ahlborg.

Nu är Peter Ahlborg aktuell med låten ”Älskar, älskar er”. Det är en låt som handlar om hur svårt det är att finna kärleken.

– Tiden den tickar och den går. Medans jag sämre i min själ mår. Jag har inte fått njuta ens en liten stund. Jag har inte ens fått njuta ens en sekund, lyder texten i den sorgsna låten ”Älskar älskar er”, säger Peter Ahlborg.

 

Texten till låten "Älskar älskar er" kommer från mitt hjärta, berättar Peter Ahlborg. Foto: Charlie Källberg

Texten till låten ”Älskar älskar er” kommer från mitt hjärta, berättar Peter Ahlborg. Foto: Charlie Källberg

 

Svårt att finna kärleken
Peter berättar att texten till låten är hämtad från hans hjärta – hur han känner när man är utan kärlek i livet under en lång tid.

– Det är en bra bearbetning att skiva dikter och sedan göra musik på låtarna om det sorgsna liv jag har varit med om, säger Peter Ahlborg.

Jag visste att det skulle bli svårt att finna kärleken men trodde aldrig att det skulle vara så här svårt, förklarar han.

 

Peter sjunger i studion Million Club studio, där han spelar in sina låtar.

Peter sjunger i studion Million Club studio, där han spelar in sina låtar.

 

Snart kommer det smälla
Producent till låten ”Älskar, älskar er” är Mr Mojjo som Peter har ett musikaliskt samarbete med i studion. Nu har de spelat in fem låtar tillsammans.

– Vi ska spela in fem låtar till så har vi till en fullproduktion, säger Peter Ahlborg.

– Vi trivs jättebra tillsammans och har jättekul och utvecklas i studion. Bäst av allt är att Mr Mojjo uppskattar att få arbeta med mina låtar. Det värdesätter jag enormt då Mr Mojjo har trettio års erfarenhet av studioarbete, säger Peter.

Peter är mycket nöjd med låten. Att dessutom den kvinnliga sångerskan Tina har lagt på underbara vackra körer och gör egna utsvävningar i låten. Det höjer låten ett snäpp till.

– Vi ser detta musikprojekt långsiktigt och jag vet att vi kommer att lyckas. En dag kommer det bara att smälla till. Jag tror vi skapar musikhistoria, men det vet man inte förrän efteråt, säger Peter Ahlborg.

Här kan du höra låten ”Älskar, älskar er” på Youtube:

Lyssna på låten ”Älskar, älskar er” på Soundcloud:

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter