Träffade min älskling Fia igår

Peter Ahlborg och hunden Fia.

Peter Ahlborg och hunden Fia.


Hade den stora lyckan att träffa min förra frus vovve, lilla Fia igår. Hon är två och ett halvt år. Fia är en blandning mellan en Malteser och en Chihuahua. Hon är mer som en katt än som en hund. Lika lugn och stressar inte. Mycket beror säkert på att hon är uppvuxen med tre katter.

Jag har växt upp med henne och varit ute med henne otaliga gånger. Så när jag kommer och hälsar på henne blir hon alltid lika glad av att se mig. Hon springer runt i cirklar och gör glädjeskutt.

 

Fia

Fia.


Leker bäbis-bus lekar med Fia

Igår låg vi och gosade, busade och jag gjorde myran på henne. (Det är när mina fingrar går runt på henne). Vi lekte även flugan. (Mina händer ovanför hennes huvud på ca 20 cm avstånd – som liknar en fluga som låter Bzzzzz). Den anfaller och när den landar på Fia så låter den pip! En jätte rolig och lite spännande lek tycker Fia!

Jag leker med henne precis som med en riktig bäbis. Så som jag lekte med min underbara dotter Josefine när hon var liten. Tack Fia att jag får träffa dig ibland. Saknar dig! Men blir så glad och lycklig när jag får träffa dig och gå ut med dig.

Peter Ahlborg och Fia.

På kvällen tog vi en promenad på 1.5 timme när vi gick runt i centra Göteborg och även besökte Operan.

Tack för att du finns underbara Fia – du värmer mitt hjärta och ger mig kärlek!

Peter Ahlborg och Fia.

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter