Peter Ahlborg berättar om sitt liv som hemlös i Sveriges Radio P4

Bildtext. I august 2008 fick tält bli Peter Ahlborg hem eftersom han inte finner någon bostad och Socialtjänsten inte är intresserad av att hjälpa honom. Foto Peter Ahlborg

I augusti 2008 fick tält bli Peter Ahlborgs hem eftersom han inte finner någon bostad och Socialtjänsten inte är intresserad av att hjälpa honom. Foto: Peter Ahlborg

 

Hör Peter Ahlborg prata om ”vad hemlöshet kan göra med en människa” i Sveriges Radios ”Söndagarna med Stina Wollter” – som sänds i P4 över hela landet.

Programmet sänds i P4 söndagen den 4 oktober mellan kl 22.05 och 00.00.

Peter Ahlborg medverkar i den andra timmen efter nyheterna någon gång efter kl 23.05.

Samtal från tillfälligt boende
I första timmen får vi följa Thomas som samtalar med programledaren Stina Wollter  från ett referensboendet utanför Göteborg där flyttlådorna står framme eftersom det är ett tillfälligt boende.

 

Ett samtal med Thomas som beskriver sig själv som ”en helt vanlig man”. Ett samtal om bruk och missbruk, ensamhet och identitet, om vad ett arbete kan betyda liksom vilka relationer man har.

 

Hur påverkar hemlösheten dig som människa
Efter 23 hör du Alexandra prata om sitt missbruk – som började redan i tonåren – och sin väg ur det, Peter Ahlborg pratar om vad hemlöshet kan göra med en människa och Anna om att fortsätta att älska och stå nära den som dricker för mycket.

Missa inte detta kära vänner för att få en inblick i hur människor har det som har haft alkoholproblem och hur det känns att vara hemlös. Programmet börjar kl 22.05 på söndagen den 4 oktober 2015. Välkommen att lyssna!

Programmets hemsida på Sveriges radio:
http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/611138?programid=4604

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter