Är Benjamin Ingrosso årets vinnare i Melodifestivalen?

Benjamin Ingrosso tävlar i Melodifestivalen i finalen 2018 med sin låt ”Dance you off”. Foto: Peter Ahlborg

Benjamin Ingrosso tävlar i Melodifestivalen i finalen 2018 med sin låt ”Dance you off”. Foto: Peter Ahlborg

 

Är det Benjamins Ingrossos år i år? Mycket talar för det, i alla fall om du studerar oddsen. Där han under senaste veckorna varit favorit med sin låt ”Dance you off”.

Visst hans nummer är bra, rösten fantastisk, utstrålningen magisk och de enkla lysrören i bakgrunden blinkar snyggt i takt till hans musik.

Låten har helt oki vers och refräng. Men det är inget i låten gör att jag får gåshud. Som tar mig till en annan värld eller som får mig skratta av lycka eller gråta av sorg.

 

Benjamin Ingrosso är het, vacker, utstrålar energi - har elektriskt hår – och inte minst har den rätta blicken för att få tonårs hjärtan att falla. Även om hans låt bidrag ”Dance you off” kunde varit slagkraftigare. Men det kanske ändå räcker för att vinna Melodifestivalen. Det återstår att se. Nu på lördag kväll vid 22-tiden har vi svaret. Foto Peter Ahlborg

Benjamin Ingrosso är het, vacker, utstrålar energi – har elektriskt hår – och inte minst har den rätta blicken för att få tonårs hjärtan att falla. Även om hans låt bidrag ”Dance you off” kunde varit slagkraftigare. Men det kanske ändå räcker för att vinna Melodifestivalen. Det återstår att se. Nu på lördag kväll vid 22-tiden har vi svaret. Foto Peter Ahlborg

Så jag är lite osäker över låtens gångbarhet, även om Ingrosso är het, vacker och utstrålar energi – och inte minst har den rätta blicken för att få tonårs kvinnor att falla. Och det kanske räcker för att vinna. Det återstår att se. Nu på lördag kväll vid 22-tiden har vi svaret.

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter