Vem blir lycklig av att få 38 paket?

Peter Ahlborg frågar svenska folket, vem som blir lycklig av att få 38 paket och äta så man blir tjock och fet, under julen. - Ge mer tid till dina barn och hälsa på en ensam människa i jul, är budskapet i låten "Vem blir lycklig av att få 38 paket", förklarar Peter Ahlborg. Foto: Peter Ahlborg

Peter Ahlborg frågar svenska folket, vem som blir lycklig av att få 38 paket och äta så man blir tjock och fet, under julen. – Ge mer tid till dina barn och hälsa på en ensam människa i jul, är budskapet i låten ”Vem blir lycklig av att få 38 paket”, förklarar Peter Ahlborg. Foto: Peter Ahlborg

 

Peter Ahlborg uppmanar Svenska folket att ge mer tid och kärlek till de som du älskar mest – istället för att gå på julfest och ge ett överflöd av julklappar till nära och kära.

– Inga barn blir lyckliga av för många julklappar. Jag har sett med egna ögon barn som har fått så många klappar så de ligger oöppnade en vecka efter jul. Då är det något fel, säger Peter Ahlborg.

Därför skrev Peter 2009 år en låt som heter ”Vem blir lycklig av att få 38 paket”. Den kan du lyssna på här:

 

 

Ge din tid till dina kära
Ge mer tid till dina barn. Gör något roligt tillsammans för de saker som du ändå köper. Jag har inget personligen emot att ge klappar men då ska det helst vara saker som personen verkligen är i behov av eller som står högt på önskelistan.

Tänk även på alla människor som sitter ensamma under julen. Det är värt mer än något annat om du tar dig tid och hälsar på en ensam människa.

Nu är det snart jul men kom ihåg min låt, ”Vem blir lycklig av 38 paket” när du köper som mest julklappar. Behöver barnen alla dessa klappar verkligen?

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter