Landshövdingens ord till Peter: ”Du är på gång”

 

Lars Bäckström, landshövding i Västra Götalands län och Peter Ahlborg. Foto: Privat

Lars Bäckström, landshövding i Västra Götalands län och Peter Ahlborg. Foto: Privat

Under West Pride träffade Peter på Lars Bäckström, landshövding i Västra Götalands län – efter han hållit ett tal till den samlade folkmassan i Trädgårdsföreningen.

Jag träffade på Lars Bäckström efter hans tal. Han var mycket vänlig och en god lyssnare. Det visade sig att han kände igen mig:
– Jag såg din film om ditt liv på Faktumgalan – den var mycket bra, säger han.

Höll min hand
Vi började prata och jag förklarade mitt liv för honom. Han var intresserad av att höra och tog min hand och höll i den under närmare en minut, under tiden han lyssnade intressant vad jag hade att berätta om mitt händelserika liv med många motgångar. Han kände till min situation och menade på att jag kämpade på väl för att lyckas i livet.

– Det finns många människor som legat i diket, i gyttjan, men som rest sig och lyckats bli framgångsrika, förklarade han för mig.

Han hade sett mig i media och sa till mig: ”Peter du är på gång” Jag tror på dig! samtidigt som han kramade sin hand kärleksfullt i min.
– Jag blev varm i hela kroppen och rörd av hans fina ord till mig, förklarar Peter. Bäckström verkar verkligen vara en omtänksam människa.

Jag berättade att när jag får lite mer framgång så kan jag komma upp till ditt kontor och prata om hur jag lyckades, så kan jag även hjälpa Göteborgs kommun eftersom jag har många positiva förslag som jag skulle vilja lägga fram, förklarade jag för honom.

– Vi lyckönskade varandra i våra liv innan vi skildes åt. Jag stannade dock kvar i parken i det vackra vädret och träffade på många intressanta människor och några gamla vänner, säger Peter.

Peter Ahlborg

 

FacebooktwitterFacebooktwitter