Miriam Bryant gästar Göteborgs Kulturkalas – över 1 200 programpunkter

Miriam Bryant uppträder på Göteborgs Kulturkalas fredagen den 19 augusti 2016 på Götaplatsen. Foto: Peter Ahlborg

Miriam Bryant uppträder på Göteborgs Kulturkalas fredagen den 19 augusti 2016 på Götaplatsen. Foto: Peter Ahlborg

 

Idag drar Kulturkalaset igång – en av Nordens största kulturfestivaler. Det håller på mellan den 16 till 21 augusti. Inte mindre än 1 200 aktiviteter med fri entré för alla smaker och åldrar finns att beskåda – wow!. En av de störst artisterna som besöker Göteborgs Kulturkalas är Miriam Bryant fredagen den 19 augusti. Missa inte det kära vänner! L

Göteborgs Kulturkalas är en av Nordens största kulturfestivaler. I augusti varje år exploderar Göteborg i över 1200 aktiviteter med fri entré för alla smaker och åldrar. Här kan du se hela det gedigna fullproppade programmet under Göteborgs Kulturkalas: http://goteborgskulturkalas.se/program

 

Miriam Bryant. Foto: Peter Ahlborg

Miriam Bryant. Foto: Peter Ahlborg

 

Rikt utbud av kultur
Gator och torg förvandlas till festplatser där du kan frossa i ett rikt utbud av kultur ­ opera, konst, musik, karneval, gatuteater, slöjd, teater, litteratur och film.

En av de största artisterna som besöker Kulturkalaset är Miriam Bryant. Det kan du läsa mer om här! Missa inte att se henne fredagen den 19 augusti på Götaplatsen:
http://goteborgskulturkalas.se/program/3598-popical-med-miriam-bryant-och-goteborgs-symfoniker

 

1.5 miljoner besökare
På Kulturkalaset samsas olika matkulturer tillsammans med världsartister och lokala band. Med sänkta trösklar vill vi inspirera alla besökare att upptäcka något nytt och fortsätta att uppleva stadens kulturutbud under resten av året. Med 1,5 miljoner besök under sex dagar är Göteborgs Kulturkalas en av Nordens största kulturfestivaler.

 

Se alla artister gratis
Allt på Göteborgs Kulturkalas är gratis att ta del av, förutom det som säljs på marknader och matställen.

– Wow. Jag älskar verkligen Göteborgs Kulturkalas. Jag kommer att ha fullt upp för att bevaka alla konserter och fantastiska arrangemang. Stort tack till Göteborgs Stad som har ordnat allt detta och till de ansvariga Tasso Stafilidis och Mia Samuelsson, de är värda en stor eloge, säger Peter Ahlborg.

Nu kör vi… kära vänner… Räkna med en händelserik vecka… Fortsättning följer.

Ser fram emot att se många av er mina vänner och bekanta på Göteborgs Kulturkalas! L

Varmaste hälsningar

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter