Peter Ahlborg höll hemligt föredrag hos stort företag

Peter berättade under en hemlig föreläsning hur mycket hans dotter, musiken och hans positiva tänkande har hjälpt honom att övervinna hemlösheten och alla motgångar han tidigare har haft i sitt liv. Foto: (arkivbild) Hasse Sukis

Peter berättade under en hemlig föreläsning hur mycket hans dotter, musiken och hans positiva tänkande har hjälpt honom att övervinna hemlösheten och alla motgångar han tidigare har haft i sitt liv. Foto: (arkivbild) Hasse Sukis

 

Under december gjorde Peter Ahlborg en hemlig föreläsning hos ett stort företag i Göteborgsregionen.
– Jag känner mig hedrad att just jag fick chansen att föreläsa hos så eminenta personer och ett så erkänt företag, säger Peter Ahlborg.

Tidigare i december 2015 gjorde Peter Ahlborg en hemlig föreläsning hos ett större företag i Göteborgsregionen.

– De vill inte gå ut med sitt namn och det respekterar jag. Jag känner mig bara så hedrad att just jag fick chansen att föreläsa hos detta storföretag, säger han.

 

Skriv ner dina mål
Peter berättade om hur han förvandlar motgångar till framgång. Om du sätter upp klara och tydliga mål, de ska skrivas ner på ett papper, annars räknas det inte.

– Om du gör det ökar det dina möjligheten med över 1 000 procent att uppfylla ditt mål. De som sätter upp mål i livet tjänar i genomsnitt 10 gånger mer än människor som inte gör det, säger Peter Ahlborg.

Peter berättade även om dagen som förändrade hans liv, när Peter som 19-åring träffade sin största idol Gene Simmons medlem i det legendariska rockbandet Kiss på en presskonferens i Stockholm 1988.

– Efter detta fantastiska möte visste jag att jag kan bli allt i mitt liv, säger Peter.


Kiss multinationellt stort företag
Han framförde även även tre låtar ”Älskar älskar er”, ”Bli min fru” och ”Fy fan vad jag hatar soc”.

Föredraget hölls i en proffessionell föreläsningslokal med sköna fåtöljer, stor bilskärm samt en bra ljudanläggning, då Peter pratade i headset till åhörarna. Runt 60 personer fick chansen att ta del av Peters tragiska livsöde.

Peter berättade även hur mycket hans dotter, musiken och hans positiva tänkande har hjälpt honom att övervinna hemlösheten och alla motgångar han tidigare har haft i sitt liv.

Peter berättade även om sina stora idoler i rockgruppen Kiss – och deras stora framgångar. Att Kiss som bolag idag är värderat till över en miljard dollar!

 

Kiss vägrade sminka av sig
Annat var det 1972 när Kiss fick chansen att prata med högsta chefen på CBS Records i USA. Han sa att ni kan få skivkontrakt på ett villkor, om ni tar bort det där hemska sminket: ”Vad jag vet har inga clowner såld några skivor och det kommer ni inte heller att göra med detta fåniga sminket i ansiktet”. Kiss vägrade dock att sminka av sig och skivkontraktet med CBS gick i graven.

Kiss har till idag uppskattningsvis såld runt 100 miljoner skivor värden över.

– Arvodet som ingick i föreläsningen skänkte vi till välgörande ändamål. Jag fick dock chansen att välja vart arvodet skulle skänkas, det kändes skönt, säger Peter Ahlborg.

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter