Peter Ahlborg med på Hänts blogg

Peter Ahlborg träffade på Måns Zelmerlöw som berättade att han har stora mål med sin låt "Heroes" i Melodifestivalen. Peter var med på bloggen Hänt som också de bevakade Melodifestivalen i Göteborg.

Peter Ahlborg träffade på Måns Zelmerlöw som berättade att han har stora mål med sin låt ”Heroes” i Melodifestivalen. Peter var med på bloggen Hänt som också de bevakade Melodifestivalen i Göteborg.

Upptäckte att jag var med på bloggen Hänt idag. De är en blogg inom nyheter och media. De bevakar ofta Melodifestivalen och gör utmärkta reportage därifrån. Och det var i det avseendet som jag var med på deras blogg. Träffade även på en oerhört taggad Måns Zelmerlöw inför hans Melodifestival medverkan i Örebro.

Under tre intensiva dagar från den 5 februari till 7 februari 2015 var jag och min hjärna helt fokuserad på Melodifestivalen under alla vakna timmar på dygnet. När jag bevakade hela tillställningen för tidningen Faktum.

 

Måns taggad inför Mello
Och de var i samband med lördagens efterfest som reportern Johan Svenson kände igen mig från Idol. Han tog några bilder på mig. Här kan du se bilden och ”så firade artisterna” i Göteborg: http://schlagerbloggen.hant.se/sa-festade-artisterna-i-melodifestivalen-i-natt

På efterfesten träffade jag Måns Zelmerlöw som berätta för mig att han är oerhört taggad inför hans medverkan i Melodifestivalen. Han kommer framföra sin låt ”Heroes” i den fjärde deltävlingen i Örebro lördagen den 28 februari 2015.

 

Peter hoppas på snackis
Läser på Hänts blogg att de har en huvudrubrik som heter: ”Alla snackisar – på ett ställe”. Då är sannolikheten stor att jag kommer vara med mycket på den bloggen framöver.

När jag kommer att berätta om mitt liv i min bok, mina filmer kommer släppas och mina låtar kommer bli berömda.

Detta är bara början på något stort. Ge aldrig upp din dröm! Snart kommer drömmen att bli sann! *L*

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter