Peter fick skriva autografer under The Fooo-konsert

Det var många som ville ha en bild tillsammans med Peter när han besökte Liseberg för att se på The Fooo. Här är Peter tillsammans med Ionna Kalaitzidou, längst till höger.

Det var många som ville ha en bild tillsammans med Peter när han besökte Liseberg för att se på The Fooo. Här är Peter tillsammans med Ionna Kalaitzidou, längst till höger.

När jag besökte The Fooos konsert på Liseberg den 23 augusti hade jag ett par dagar innan varit med i Idol. Men jag var inte förberedd på att det skulle vara så många som kände igen mig – och som ville ha bild och få en autograf av mig! *L*.

Stora delar av kvällen gick åt till att ställa upp på bild till de många som ville ha en bild, eller till de som ville prata några ord med mig. Så härligt att få bekräftelse för det man gör. Men det kommer mer.

Peter fick skriva autograf till denna charmiga kille under konserten med The Fooo på Liseberg.    Foto: Eva Freiholtz

Peter fick skriva autograf till denna charmiga kille under konserten med The Fooo på Liseberg. Foto: Eva Freiholtz

Tog fram sin plånbok
Bästa minnet från kvällen var när en charmig kille i 10-års åldern kom fram till mig när jag tittade på The Fooo-konserten. Han frågade mig snällt om han kunde få min autograf. Jag blev förvånad att han ville ha min autograf under konserten med The Fooo. Självklart han fick det. Jag blev jätteglad av att han frågade mig. Jag frågade honom var jag skulle skriva autografen. Han tog fram sin plånbok och jag skrev med stor förtjusning min namnteckning på den. Jag tackade honom för att han kom fram och vi tog några bilder tillsammans. Jag kände mig mer än hedrad.

Här nedan är några av alla glada ungdomar jag träffade efter konserten med The Fooo på Liseberg.

Tre glada tjejer ville ha en bild tillsammans med Peter Ahlborg efter han medverkat i TV-  programmet Idol. Här är de tillsammans efter de sätt The Fooo på Liseberg. Foto: Eva Freiholtz

Tre glada tjejer ville ha en bild tillsammans med Peter Ahlborg efter han medverkat i TV-programmet Idol. Här är de tillsammans efter de sett The Fooo på Liseberg. Foto: Eva Freiholtz

Det var många som ville ha bild tillsammans med Peter under hans besök på Liseberg. Foto: Eva   Freiholtz

Det var många som ville ha bild tillsammans med Peter under hans besök på Liseberg. Foto: Eva Freiholtz

Stort tack till er alla varma vänner jag träffar där ute!

Kram på er!

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter