Video – Se när Nano får en segerkyss av sin sambo på Mellos efterfest i Göteborg

Här får Nano en segerkyss av sin sambo Frida på Melodifestivalens efterfest i Göteborg den 4 februari 2017. Foto: Peter Ahlborg

Här får Nano en segerkyss av sin sambo Frida på Melodifestivalens efterfest i Göteborg den 4 februari 2017. Foto: Peter Ahlborg

 

Nano gick till final efter Melodifestivalens första deltävling i Göteborg med sin låt ”Hold On”. Efteråt hölls en storslagen efterfest för Melodifestivalens artister, låtskrivare och dansare på Elite Park Avenue.

Peter Ahlborg bevakade när Nano Omar, 30, kom till efterfesten med sin sambo Frida. Runt halsen hade Nano en blå boa och sin keps, när de anlände till Elite Park Avenue i Göteborg lördagen den 4 februari strax efter midnatt, (natten till söndagen), efter att Nano hade gått till final i Melodifestivalens första deltävling i Göteborg med sin låt ”Hold On”.

 

Kom med pizza
Nano anlände som en hjälte, men lika cool som vanligt. Han hade med sig en pizza till efterfesten, trots att det serverades utsökt mat. Till oss övriga bjöds det på bland annat kalkon, och till efterrätt stora marsipantårtor. Den störta jag såg hade diametern 1 meter gånger 80 cm.

Men det är självklart förortskillen med det kriminellt förflutna, som efter många motgångar, som även inneburit fängelsestraff, ska ha en pizza nu när han fått rätsida på sitt liv – och inte minst går till final i Melodifestivalen 2017.

Här kan du se när Nano får en segerkyss av sin sambo på Mellos efterfest i Göteborg: https://www.youtube.com/watch?v=uT3joNsIV88

 


Nano nykterist idag

Sedan 2009 lever Nano på rätt sida om lagen, då han senast blev dömd för ett brott. Bäst av allt är att Nano idag är nykterist sedan två år tillbaka. Självklart att man bugar och bockar för en kille som har kämpat så. Jag gläds med Nano. Du är värd all framgång. Jag vet hur du har kämpat och fått nej överallt! Till nu – då du fick en unik chans – och tog vara på den och en ny musikstjärna är född.

Ser fram emot att följa dig i finalen i Melodifestivalen. Framöver ska jag försöka göra en personlig intervju med dig. Det hade varit enormt spännande och tillfredsställande, då jag själv har ett brokigt förflutet – men jag har också fått rätsida på mitt liv genom enorma uppoffringar.

 

 Peter Ahlborg bevakar Melodifestivalens efterfest på Elite Park Avenue i Göteborg 2017. Foto: Peter Ahlborg

Peter Ahlborg bevakar Melodifestivalens efterfest på Elite Park Avenue i Göteborg 2017. Foto: Peter Ahlborg

 

Jag är idag precis som du Nano nykterist (sedan nio år tillbaka). Finns ingen skönare känsla än att vakna nykter och veta var man är, inte vara trött och helt seg i kropp och själ – och ångra sig för vad man kanske hade gjort eller sagt under gårdagen.

Här kommer en stor segerkram till dig Nano från mig Peter Ahlborg.

Peter Ahlborg

 

FacebooktwitterFacebooktwitter