Köp CDn Fy fan vad jag hatar soc

Omslaget till Peter Ahlborgs CD "Fy fan vad jag hatar soc". Janne Schaffer medverkar på gitarr. Beställ skivan. Art direction & Design av: ©HOTpRODuction; Roger Teilmann.

Omslaget till Peter Ahlborgs CD ”Fy fan vad jag hatar soc”. Janne Schaffer medverkar på gitarr. Beställ skivan. Art direction & Design av: ©HOTpRODuction; Roger Teilmann.

 

Peter Ahlborg säljer nu sin hitlåt ”Fy fan vad jag hatar soc” tillsammans med 4 andra professionellt inspelade låter på sin första (fullängds) CD. Dessutom innehåller CD skivan tre demoinspelningar. Allt förpackat i en signerad privat upptryckt numrerad upplaga.

Upplagan är endast 200 exemplar och säljs från och med nu och under maj månad 2017. Varje skiva är numrerar från 1 till 200 och innehåller även ett personlig handskrivet meddelande till den som köper skivan – samt Peter Ahlborgs autograf medföljer.

Beställ CDn Fy fan vad jag hatar soc”. Skicka epost till peter.ahlborg@gmail.com

 

 Janne Schaffer och Peter Ahlborg. Janne Schaffer spelar gitarr och drar av ett rockigt gitarrsolo på Peter Ahlborgs låt ”Fy fan vad jag hatar soc”.


Janne Schaffer och Peter Ahlborg. Janne Schaffer spelar gitarr och drar av ett rockigt gitarrsolo på Peter Ahlborgs låt ”Fy fan vad jag hatar soc”.

 

Peter Ahlborg framförde sin hit låt ”Fy fan vad jag hatar soc” i Idol 2014. Efter det var det många som älskade låten. Vid ett tidigare tillfälle har Peter sålt skivan som singel.

– Första singeln som jag någonsin sålde var till en kille som tokgillade låten ”Fy fan vad jag hatar soc”. Han gick hem och drog på allt som gick på stereon, på sina två stycken 200 watts högtalare. Han körde ”Fy fan vad jag hatar soc” under hela kvällen – han hade snöat in på låten. Han gav järnet på stereon – tills högtalarna sprack, säger Peter Ahlborg.

– Men alla grannar och hela kvarteret fick höra låten ”Fy fan vad jag hatar soc”, kan jag lova dig, sa killen stolt till mig på telefon, när han berätta om hur mycket han älskade låten.

Nu har du också chansen att köpa låten och de andra 7 låtarna som medföljer CD skivan – och festen kan börja på allvar.

Och inte nog med det. Du får låten ”Fy fan vad jag hatar soc” i tre olika variationer. Första variationen med sång av Peter Ahlborg. Andra variationen en instrumental, – en karaoke variation – (aldrig utgiven) så du själv kan öva och sjunga med till låten på dina fester.

Samt att du för första gången någonsin får höra – en punkig variation av hitlåten ”Fy fan vad jag hatar soc” när Peter Ahlborg gjorde en demoinspelning/garageinspelning på låten ”Fy fan vad jag hatar soc” 2014 i en källarlokal.

Läs om ”Fy fan vad jag hatar soc” och samarbetet med Janne Scaffer i Expressen/GT: http://www.expressen.se/gt/peter-45-skrev-lat-fy-fan-vad-jag-hatar-soc

Pris för CD skivan ”Fy fan vad jag hatar soc” signerad – och med ett personligt meddelande från Peter Ahlborg, i en begränsad upplaga på endast 200 exemplar går på endast 198 kronor. Då ingår även frakt.

Beställ CDn ”Fy fan vad jag hatar soc”. Skicka epost till peter.ahlborg@gmail.com

 

Här är låtarna på CD skivan ”Fy fan vad jag hatar soc”

1. Rockstjärna

2. Rockstjärna (Singback version)

3. Ge aldrig upp

4. I ditt kärlekshjärta vill jag bo

5. Men jag älskar, älskar er

6. Fy fan vad jag hatar soc

7. Fy fan vad jag hatar soc (Singback version)

 

8. Fy fan vad jag hatar soc (Demoinspelning från 2014)

9. Kärleken kommer och går (Demoinspelning från 2014)

10. Låna pengar( Demoinspelning från 2014)

11. Arbetsskygg (Demoinspelning från 2014)

 

Text och musik av Peter Ahlborg. Producent låt 1-7 Mr Mojjo. Producent låt 8-11 Roy Persson. Janne Schaffer medverkar med sologitarr på låten ”Fy fan vad jag hatar soc” nr 6 och 7.

Här kan du höra låten ”Fy fan vad jag hatar soc” på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=I-Dq96TvZZg

 

Här kan du se när Peter Ahlborg framför låten ”Fy fan vad jag hatar soc” i Idol: https://www.youtube.com/watch?v=9IVJWI_g6yY

 

P.S. Genom att köpa skivan ”Fy fan vad jag hatar soc” så hjälper du Peter Ahlborg att spela in flera låtar, då han har en stor mängd låtar som han är i stort behov av att spela in.

 

Beställ CDn ”Fy fan vad jag hatar soc”. Skicka epost till peter.ahlborg@gmail.com

Tack för en beställning och allt stöd alla fans därute. Jag älskar er!

 

Varma hälsningar

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter