Gitarrläraren Lasse lyssnade på Peter och blev imponerad

Peter Ahlborg i Motala. Foto: Hasse Sukis

Peter Ahlborg i Motala. Foto: Hasse Sukis

Peter signerar sin nya skiva: "Fy fan vad jag hatar soc", och skriver samtidigt ett personligt brev till gitarrläraren Lasse. Texten lyder i korthet: "Att finna kärleken är det bästa som finns i livet - kärleken till musiken är det näst bästa - och den kärleken är ofantligt stor. Du vet vad jag pratar om Lasse eftersom du själv är musiker!" -  Han blev jätte glad av att få detta brev och skivan, berättar Peter. han tog i hand och tog även en bild för att dokumentera det speciella tillfället. Foto: Hasse Sukis

Peter signerar sin nya skiva: ”Fy fan vad jag hatar soc”, och skriver samtidigt ett personligt brev till gitarrläraren Lasse. Texten lyder i korthet: ”Att finna kärleken är det bästa som finns i livet – kärleken till musiken är det näst bästa – och den kärleken är ofantligt stor. Du vet vad jag pratar om Lasse eftersom du själv är musiker!” – Han blev jätteglad av att få detta brev och skivan, berättar Peter. Han tog i hand och tog även en bild för att dokumentera det speciella tillfället. Foto: Hasse Sukis

Gitarrläraren Lasse och Peter Ahlborg i Motala. Foto: Hasse Sukis

Gitarrläraren Lasse och Peter Ahlborg i Motala. Foto: Hasse Sukis

Den pensionerade gitarrläraren, Lasse var en av åskådarna som kom fram och pratade och köpte min singel, ”Fy fan vad jag hatar soc”, när jag spelade i Motala.
– Jag blev berörd av hans fina ord om min musik. Han spelar själv gitarr och känner till Janne Schaffer som medverkar på singeln, berättar Peter.

Sverigeturnén började i Motala
Peter Ahlborg är ute på en turné runt Sverige för att uppmärksamma hemlösheten. Turnén började i Motala följt av Norrköping och vidare i Sverige – målet är att besöka runt 25 städer. Läs om turnén här.

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter