Gene Simmons fyller 67 år idag

 

Peter Ahlborg träffar sina barndoms-idoler Kiss för första gången 1988 på Sheraton hotell i Stockholm

Peter Ahlborg träffar sina barndoms-idoler Kiss för första gången 1988 på Sheraton hotell i Stockholm

Idag fyller, den person som har betytt mest för mig i mitt livs utveckling och förändrat mitt liv, skräckrockaren Gene Simmons i Kiss 67 år.

Jag var bara 19 år när jag träffade dig första gången på en Kiss-presskonferens i Stockholm 18 september 1988.

Efter mötet med dig fick jag ett så stort självförtroende att jag visste att jag kunde bli allt i mitt liv. Vid ett annat tillfälle så träffade jag dig personligen för ett privat samtal om hur mycket Kiss har betytt i mitt liv.

Jag visade dig alla mina ca 400 bilder som jag har tagit på Kiss. Jag berättade om var de var tagna och att Kiss har gett mig självförtroende och våga tro på mig och mina affärsidéer.

– Vid samma tillfälle höll du mig i handen med dina båda händer i runt tio minuter samtidigt som du lyssna intresserat vad jag hade att säga till dig. Då var jag drogad av kärlek och självförtroende. Ett självförtroende och positivt möte som har haft enormt betydelse i mitt liv, förklarar Peter Ahlborg.

Kiss startade med noll kronor! Det enda de hade som mål var att lyckas – att bli berömda – att förverkliga sig som människa – att slå igenom som rockband.

Idag 40 år sedan starten har Kiss byggt upp en av rockhistoriens mest framgångsrika kommersiella succéer.

Deras företag Kiss är värderat till 1 miljard dollar och Gene Simmons har personligen tjänat 300 miljoner på Kiss företags imperium som innehåller bla 3 000 olika produkter som bär gruppens namn.

Ofantligt stort tack för alla härliga möten med dig Gene Simmons som förändra mitt liv för alltid. Du är min rock gud och stora inspirations källa. Älskar, älskar dig för alltid vad du har gjort för mig, säger Peter Ahlborg.

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter