Magnifikt jobb av Roy Persson på Peter Ahlborgs demoinspelningar

Roy Persson har hjälp Peter Ahlborg med att spela in 8 av hans låtar i studio. "Jag kan inte tacka Roy Persson tillräckligt för det storslagna jobb han har gjort med mina låtar i studion", säger Peter Ahlborg. Foto: Charlie Källberg

Roy Persson har hjälp Peter Ahlborg med att spela in 8 av hans låtar i studio. ”Jag kan inte tacka Roy Persson tillräckligt för det storslagna jobb han har gjort med mina låtar i studion”, säger Peter Ahlborg. Foto: Charlie Källberg

 

”Enormt stort tack till musikern och konstnären Roy Persson som har hjälpt mig med en magisk demoinspelning på 8 av mina låtar”, säger Peter Ahlborg.

Träffade på min gode musiker och konstnärs-vän Roy Persson för ett par dagar sedan vid Brunnsparkens hållplats i Göteborg.

 

Påminner om Black Sabbath
Roy Persson hjälpte Peter att spela in en demo med 8 av hans låtar. Detta skede under ett par dagar under hösten 2013 i en källare!

– Kan inte tacka dig nog, hur mycket jag älskar låtarna som du hjälpte mig med att spela in. Mest av allt älskar jag soundet, det påminner om ett tidigt Black Sabbath, säger Peter Ahlborg om sin musiker vän Roy Persson.

Peter Ahlborg och Roy Persson spelade in musiken i all enkelhet – men bäst av allt att låtarna låter live, och Roy får fram energin i musiken förklarar Peter.

– Många av mina fans älskar dessa låter och det soundet – och de ligger på mig att jag ska släppa dessa demo inspelningar på en CD, säger Peter.

– Jag videofilmade stora delar av hur låtarna spelades in i din källare Roy. Så ditt storslagna jobb finns bevarat för framtiden, säger Peter Ahlborg!

Inspelningen och Peters hårda målmedvetna jobb för att lyckas som musiker, konstnär och affärsman filmas fortlöpande.

 

Unikt filmat material
Peter Ahlborg har ett extremt ovanligt filmat material om hans tragiska livsöde som innehåller många motgångar, bland annat som hemlös under 7 år och stora alkoholproblem, depressioner och utbrändhet Men samtidigt innehåller Peter liv så många positiva möten med människor. Allt finns bevarat på film, förklarar han.

– Nu har jag filmat mitt liv i stort sätt varje dag under tio års tid. Detta är mycket unikt filmat material, säger Peter Ahlborg. Jag jobbar på fortlöpande för att det ska bli en film om mitt liv. Det är på gång, säger han.

 

Vet inte när den släpps
En CD kommer släppas framöver med demo inspelningarna – men Peter vet inte exakt när den kommer att släppas – bara att det finns planer på det.

Men här kan du lyssna på en låt som Peter Ahlborg och Roy Persson spela in tillsammans. Den heter ”Låna Pengar”:

https://www.youtube.com/watch?v=ivFLdW5WCPk

 

All kärlek och framgång till dig Roy Persson – du storslagna musiker och konstnär.

Älskar dig! L

Varmaste musikerhälsningar.

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter