Måns överlycklig efter Melodifestivalsegern

 Peter Ahlborg tycker att Måns Zelmerlöw var en  värdig vinnare av Melodifestivalen 2015. Här är de  tillsammans på efterfesten när Melodifestivalen hölls i  Göteborg 6 februari 2015.

Peter Ahlborg tycker att Måns Zelmerlöw var en värdig vinnare av Melodifestivalen 2015. Här är de tillsammans på efterfesten när Melodifestivalen hölls i Göteborg 6 februari 2015.

 

Måns Zelmerlöv var oerhört lättad och lycklig när hans låt ”Heroes” den 14 mars 2015 vann den Svenska uttagningen till Eurovision Song Contest.

Kan bara konstatera att du är väld stor framgång Måns. Du är en ödmjuk artist med mycket utstrålning och ditt nummer är starkt. Dessutom har du en fascinerande film
med kärleksfulla ritade gubbar som stödjer dig att bli en hjälte på riktigt. Stor grattis önskar jag dig Måns. Varma hälsningar Peter Ahlborg

Måns Zelmerlöw kan kosta på sig att festa på en  öl efter att han igår vann Melodifestivalen 2015. Foto:  Peter Ahlborg

Måns Zelmerlöw kan kosta på sig att festa på en öl efter att han igår vann Melodifestivalen 2015. Foto: Peter Ahlborg

 

Vill ta hem hela alltet
Så här sa Måns strax efter vinsten:
”Jag är så enormt glad. Jag har längtat något fruktansvärt länge efter detta. Jag vill tacka er alla med en stor, stor kram och en puss. Tusen, tusen tack! Jag ska göra allt jag kan i Eurovision Song Contest för att vi ska ta hem det”, säger en överlycklig Måns Zelmerlöw strax efter att han har vunnit Melodifestivalen 2015 i Friends Arena i Stockholm.

Peter Ahlborg

 

FacebooktwitterFacebooktwitter