Måns Zelmerlöw ställer upp för sina fans

 

Många fans väntade på sin idol Måns Zelmerlöv efter konserten i Trollhättan under Fallens dagar. Foto: Peter Ahlborg

Många fans väntade på sin idol Måns Zelmerlöv efter konserten i Trollhättan under Fallens dagar. Foto: Peter Ahlborg

 

Efter att Måns Zelmerlöw uppträtt på Fallens dagar den 17 juli 2015 var det många fans som ville träffa sin idol. Många hade fått ett VIP-kort där de fick chansen att träffa honom efter konserten. De som inte hade de kontakterna fick chansen att få en bild eller autografer när Måns helt oväntat träffade sina fans som hade samlats
utanför staketet till sceningången.

Det var runt 30 ungdomar som hade samlats utanför scen-ingången efter att Måns Zelmerlöw hade framträdd inför en rekord publik på mellan 20 000 till 25 000 människor på torget i Trollhättan.

 
Många fans väntade på Måns
De fans som hade de rätta kontakterna hade försetts med ett VIP kort. De fick chansen att träffa sin idol efter konserten. Måns satt i ett tält och tog emot sina fans och pratade med dem och skrev autografer och ställde upp på bild.

Men många fans hade inte den förmånen. Så runt 30 beundrare väntade på att få en skymt av sin idol innanför avspärrningarna till scenen. De hänge sig över det två
meter höga staketet för att få en chans att se sin idol.

 

Måns skriver autografer till sina lyckliga fans innanför avspärrningarna till backstage området. Foto: Peter Ahlborg

Måns skriver autografer till sina lyckliga fans innanför avspärrningarna till backstage området. Foto: Peter Ahlborg

 

 


Tog emot sina fans
När sedan Måns skulle lämna tältet och sätta sig i en bil för att åka därifrån så skrek fansen på honom: ”Måns – Måns” i en högljudd kör. När Måns hörde det så gick han helt oväntat emot sina fans – som inte trodde sina ögon. De jubla av glädje när han kom emot dem.

När det blev känt att Måns träffade sin fans så hängde sig ännu fler fans över staketet – för att se vad som hände innanför staketet och för att få en chans att få en autograf.

Måns tog sig tid och skrev autografer till alla sina fans. Han lånade några fans mobiltelefoner och tog en groupie tillsammans med dem.

 

Måns tar en groupie tillsammans med glada fans. Foto: Peter Ahlborg

Måns tar en groupie tillsammans med glada fans. Foto: Peter Ahlborg

 

 


Betyder mycket att träffa sin idol
Måns ska ha en stor eloge att han ställer upp för sina fans. Det betyder mycket för en ungdom att få chansen att träffa sin idol eller att få en autograf.

Kommer aldrig glömma när jag träffade Kiss första gången och fick autograf av Gene Simmons. Det förändra mitt liv.

Det var inga diva fasoner från Måns – utan tvärt om. Han tog sig tid och skrev autograf till alla fans som var där. Det var oerhört snällt. Det är inte ofta man ser det i dagens musik bransch, vissa artisterna anser sig dessvärre vara för stora för att skreva autografer.

 

Måns skriver autugraf till sina fans. Denna tjejen ville ha en på sin hand. Foto: Peter Ahlborg

Måns skriver autugraf till sina fans. Denna tjejen ville ha en på sin hand. Foto: Peter Ahlborg

 

 


Ta semester med glädje
Stort tack Måns för din givmildhet, kärlek och glädje du visar när du träffar dina fans. Du har haft en hektiskt sommar med många stopp på din turné genom Sverige.

Du har varit bevakat av massmedia och dina fans kontinuerlig sedan du vann Eurovison-finalen i maj. Snart behöver du lite lugn och ro och en välförtjänt semester.

Då kan du tänka tillbaka på att du gjort många av dina fans lyckliga eftersom du har ställt uppför dina fans till 100 procent. Det är min erfarenhet efter att ha följt dig under tre möten.

 

 Min vän Charlie Källberg är alltid framme med kameran för att dokumentera där kändisarna och artisterna befinner sig! Foto Peter Ahlborg

Min vän Charlie Källberg är alltid framme med kameran för att dokumentera där kändisarna och artisterna befinner sig. Foto: Peter Ahlborg

Du är verkligen värd Svenska folkets kärlek. Och du tar emot den – och ger tillbaka till de som älskar dig!

Stor kram på dig Måns Zelmerlöw från Peter Ahlborg. Jag älskar dig som människa och förebild! L

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter