Peter Ahlborg klar med känslosamma låten I ditt kärlekshjärta vill jag bo

Peter-Ahlborg-Studio_584_DSC07079-584x288[1].jpg

Peter Ahlborg klar med känslosamma låten ”I ditt kärlekshjärta vill jag bo”.

”I ditt kärlekshjärta vill jag bo” är den mest känslosamma låt jag har spelat in, menar Peter Ahlborg. Han är stolt över att ännu en låt är klar för hans kommande skiva. – Min producent Mr Mojjo och sångaren Tina har gjort ett fantastisk jobb. De har lyckats skapa ett sorgset sound som gör låten ännu mer sorgsen till min känslosamma text, säger Peter Ahlborg.

Nu är låten ”I ditt kärlekshjärta vill jag bo” äntligen klar. Det är den mest känslosamma låt Peter har spelat in, menar han.

– Låten handlar om hur svårt det är att finna kärleken. Varje ord i låten är hämtat från hur dåligt jag har mått när jag letat efter kärleken – utan att finna den, säger Peter.

 

Låten berör

Så här börjar låten: ”Jag får bara på alla vackra kvinnor titta. Varför kan jag aldrig kärleken hitta”.

Peter vill passa på och ge en stor eloge till sin producent Mr Mojjo som återigen har gjort ett storartat jobb.

– Vi har ett mycket ovanligt sound på låten som passar min sorgsna text. Vi har lagt kyrkorgel  som grund till låten. Och när man hör sångaren Tinas vackra röst som ligger och svarar mig på vissa partier- får jag gåshud. Då är det lätt att bli rörd, säger Peter.

Peter tycker att de har fått fram ett känslosamt sound till en känslosam text. Låten ”I ditt kärlekshjärta kommer släppas på nätet inom kort.

 

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter