Tobbe Ek och Peter Ahlborg bevakar Melodifestivalen i keps

han vet, eller rapporterar om i Melodifestivalen, har inte hänt”, säger Peter Ahlborg om Tobbe Ek. P.S: Tack Pelle T Nilsson för att du tog bilden. Foto: Pelle T Nilsson

Peter Ahlborg, Faktums reporter och bloggare här tillsammans med Tobbe Ek, Aftonbladets ledande journalist under bevakningen av Melodifestivalen. Här strålar de samman med sina kepsar på sned, framför Melodifestivalens scen i Friends Arena i mars 2018. ”Tobbe Ek har följt Melodifestivalen i mer än tio år på raken. Han är en mycket skicklig, kunnig och snabbarbetande journalist. Det som inte han vet, eller rapporterar om i Melodifestivalen, har inte hänt”, säger Peter Ahlborg om Tobbe Ek. P.S: Tack Pelle T Nilsson för att du tog bilden. Foto: Pelle T Nilsson

 

Under bevakningen av Melodifestivalen så lär Peter Ahlborg känna många av de skickligaste människorna i massmedia. Nu senast träffade Peter journalisten Tobbe Ek, som jobbar för Aftonbladet.

– Han är påläst, snabb och är en mycket duktig journalist, säger Peter Ahlborg.

Tobbe Ek som jobbar för Aftonbladet, och som har följt Melodifestivalen i mer än tio år på raken – är en snabb och påläst journalist.

– Det som inte Tobbe Ek vet, eller rapporterar om i Melodifestivalen, har inte hänt, säger Peter Ahlborg om Tobbe Ek.

 

Bevakning under 6 veckor
Inte nog med att Tobbe Ek är oerhört kunnig, och känner många artister och människor i musikbranschen. Han är dessutom effektiv på att publicera det som händer under Melodifestivalens 6 veckor den håller på varje år.

Inte sällan blir det runt 5-20 inlägg per dag på Tobbe Eks blogg, under bevakningen i Melodifestivalen. Och Tobbe är den ledande journalisten som drar tåget och som kommer med mest information, detaljer och avslöjande om artisterna i Melodifestivalen.

– Det ligger ett enormt jobb bakom, som ingen vanlig människa förstår som inte jobbar med massmedia. Därför jag vill berömma Tobbe Ek för hans storstilade bevakning av Melodifestivalen detta år 2018, som innehåller många avslöjande och fulländade reportage om allt som händer under Melodifestivalen, säger Peter Ahlborg.

Här kan du läsa mer om Tobbe Eks bevakning av Melodifestivalen på hans blogg på Aftonbladet: http://bloggar.aftonbladet.se/schlagerbloggen

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter