Peter Ahlborg visar upp sitt Kiss-rum i Norrköpings Tidningar 1983

Peter Ahlborg, tidigare Carlsson, visar upp sitt pojkrum som är täckt med Kiss-planscher över hela rummet. Väggar, tak,   och även golvet var täckt med bilder på tonårsidolerna rockgruppen Kiss.

Peter Ahlborg, tidigare Carlsson, visar upp sitt pojkrum som är täckt med Kiss-planscher över hela rummet. Väggar, tak, och även golvet var täckt med bilder på tonårsidolerna rockgruppen Kiss.

– Jag måste ha älskat Kiss ofantligt mycket när jag var tonåring berättar, Peter som hade hela rummet fullt tapetserat av Kiss-planscher – alla väggar – tag och även golvet var täckt av Kiss bilder.

– På golvet hade jag lagt dit genomskinlig hårdplast så man kunde gå på golvet utan att bilderna gick sönder, säger det hängivna Kiss-fanset Peter.

Jag var helt galen i Kiss, minns han. Men även i dag har Kiss stor betydelse i hans liv. Men visst var det någon speciellt med original-uppsättningen och ingen visste hur de såg ut! Det var ett genidrag utan motsvarighet i rockhistorien att inte visa sina ansikten utan smink under 10 år.

Kiss betydde allt för mig i tonåren, då jag vaknade med Kiss - och somnade med Kiss. Utan Kiss hade livet varit skit, säger Peter Ahlborg.

Kiss betydde allt för mig i tonåren, då jag vaknade med Kiss – och somnade med Kiss. Utan Kiss hade livet varit skit, säger Peter Ahlborg.

Om du inte har hört Kiss så kan jag rekommendera skivan ”Alive” den är helt fantastisk! Lyssna och njut! Det är äkta rock n’ roll – mer rock n’ roll får du leta länge efter i rockhistorien. Kanske en av de bästa live skivor som är inspelad, tycker Peter.

– Jag vaknade med Kiss och somnade med Kiss varje morgon och varje kväll! Jag drömde om Kiss till och med i mina drömmar. Det kan jag göra i även idag 25 år sedan jag första gången träffade dem personligen, säger det hängivna Kiss-fanset Peter Ahlborg. Kiss betydde oerhört mycket för mig i tonåren men även idag är de mitt absoluta favorit band, säger han.

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter

1 svar på ”Peter Ahlborg visar upp sitt Kiss-rum i Norrköpings Tidningar 1983

  1. Pingback: Idag för 27 år sedan träffade Peter Ahlborg Kiss - Den officiella fyfanvadjaghatarsoc.seDen officiella fyfanvadjaghatarsoc.se

Kommentarer inaktiverade.