Kiss kommer till Sverige i maj 2016

Peter Ahlborg träffar sina barndoms idoler Kiss för första gången 1988 på Sheraton hotell i Stockholm. Nu kan det bli en repris när Kiss besöker Europa och Sverige i maj 2016.

Peter Ahlborg träffar sina barndoms-idoler Kiss för första gången 1988 på Sheraton hotell i Stockholm. Nu kan det bli en repris när Kiss besöker Europa och Sverige i maj 2016.

 

Det legendariska sminkrockarna i Kiss kommer till Sverige i maj 2016 för två konserter. En i Stockholm den 14 maj 2016 och den andra i Göteborg den 17 maj.

– Ska bli underbart att se Kiss live – och att träffa mina barndomsidoler i rockgruppen Kiss, säger Peter Ahlborg glatt i en kommentar.

Just nu i dagarna mellan den 30 oktober till 3 november 2015 – är Kiss ute på en lyxkryssare med närmare 3 000 Kiss-fans från hela världen. Kryssningen går mellan
Miami och Jamaica och är den femte gången den hålls. På båten hålls flera Kiss-konserter för fansen.

 

 Paul Stanley och Kiss kommer till Europa och Sverige 2016. Det framkom idag på en Kiss-kryssning från Maimi till Jamaica som gruppen genomför i dagarna. Foto: Peter Ahlborg

Paul Stanley och Kiss kommer till Europa och Sverige 2016. Det framkom idag på en Kiss-kryssning från Maimi till Jamaica som gruppen genomför i dagarna. Foto: Peter Ahlborg

 

Kiss-kryssning i Europa
Det var i samband med det som det framkom att Kiss skulle komma till Sverige och Europa. Det var Kiss-fanset Jimmie Rudolfsson som är med på resan som meddelade detta.

Kiss kommer även för första gången i Europa någonsin genomföra en kryssning med många Kiss.fans. Båten kommer utgå från Barcelona nu i sommar, men några exakta datum har inte släpps officiellt än från Kiss.

Nu ligger det att ligga i länge och spara pengar säger Kiss-fanset Peter Ahlborg om de mycket glädjande nyheterna om att hans barndoms idoler i Kiss kommer till
Sverige 2016.

 

Peter Ahlborg visar upp sitt Kiss-rum när han var 14 år, 1983, i Norrköpings tidningar. Då betydde Kiss allt i livet. - Jag vaknade med Kiss, drömde om Kiss och levde för Kiss. Nu får min dotter Josefine chansen att se Kiss live för första gången så hon förstår hur mycket Kiss har betytt i mitt liv, säger Peter Ahlborg.

Peter Ahlborg visar upp sitt Kiss-rum när han var 14 år, 1983, i Norrköpings tidningar. Då betydde Kiss allt i livet. – Jag vaknade med Kiss, drömde om Kiss och levde för Kiss. Nu får min dotter Josefine chansen att se Kiss live för första gången så hon förstår hur mycket Kiss har betytt i mitt liv, säger Peter Ahlborg.


Filmad intervju med Kiss
Jag kommer jobba på för att få till stånd en filmad intervju med mina idoler i Kiss, framför allt Gene Simmons och Paul Stanley, när de besöker Europa och Sverige
förklarar, Peter Ahlborg.

– Jag kommer berätta om mitt liv som förre detta hemlös och hur mycket Kiss har betytt för mig i mitt liv. Materialet ska vi använda i min dokumentär film om mitt liv.
Jag är helt säker på att Kiss kommer ställa upp, säger Peter Ahlborg.

– För första gången ska jag dessutom ta med mig min dotter Josefine till en Kiss-konsert – så hon får se rock historiens mest spektakulära musik grupp på scenen, så
hon förstår hur mitt liv var när jag varje dag och minut i tonåren levde för Kiss, säger Peter Ahlborg.

Peter Ahlborg

 

 

FacebooktwitterFacebooktwitter