Peter jobbar i studion igen

Peter sjunger en de nya låtarna i studion. Foto: Peter Ahlborg

Peter sjunger en de nya låtarna i studion. Foto: Peter Ahlborg

Nu är Peter Ahlborg i studion igen för att följa upp sin senaste låt: ”Fy fan
vad jag hatar soc”. Denna gången spelar han in tre låtar.

Peter har en stor mängd låtar som han jobbar för att få ut till allmänheten. Det rör sig om 40-50 klara låtar, antagligen ännu fler eftersom Peter inte kommer ihåg hur många det är.


Nu jobbar Peter för att få klart tre låtar till
– Nyligen fick en ansedd musikproducent höra ett smakprov på våra låtar som vi håller på och jobbar med – och han blev bokstavligen talat lyrisk över vad han hörde. Det gjorde mig så lycklig så jag blev varm i hela kroppen, säger Peter med ett stort leende på läpparna. Ett bevis på att det man gör älskas av många människor. Extremt kul när personer i branschen säger att man har bra låtar. Då inser man att man kommer att lyckas, säger han.

Peter Ahlborg lägger grunden till sina låtar på gitarr. Foto: Mr   Mojjo

Peter Ahlborg lägger grunden till sina låtar på gitarr. Foto: Mr Mojjo


Inspirerad av Winston Churchill
Peter är säker på att skivbolagen snart kommer att höra av sig när de får höra de nya låtarna. Blev de inte förbluffade förra gången så är jag säker på att de kommer bli det denna gången.

Peter håller på att spela in tre låtar till i studion. Låtarna är, ”Ge aldrig, aldrig, aldrig upp”. En låt som handlar om att man aldrig ska ge upp. Låten är inspirerad av Winston Churchills många bevingade ord. De andra låtarna är, ”Älskar, älskar er” och ”I ditt kärlekshjärta vill jag bo”. Producent är Mr Mojjo och låtarna beräknas släppas i början av nästa år.

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter