Spelade soc-låten så högtalaren sprack

Jag pratade med en stor beundrare till min musik igår på telefon. Han heter Ronny och är en helskön kille och en stor musik älskare. Han berättade att han redan spräckt högtalaren första dagen efter att ”Fy fan vad jag hatar soc”-låten släpptes, i samma veva som, ”En kväll för hemlösa” den 6 april gick av stapeln, där det gick att köpa skivan för första gången.

– Jag satt hemma och spelade din låt under en förmiddag dagen efter jag köpt soc-låten på Gamle Port. Jag gillade låten så mycket så jag drog på vad stereon gick för, berättade han. Halva kvarteret måste ha hört, berättar han. Hur många watt har du i högtalarna frågade jag? De ligger på 2 gånger 240 watt så jag marknadsförde din låt för många människor, säger han. Den är så bra, jag spelar den varje dag, säger Ronny med stolthet över telefon till Peter.

Ofantligt stort tack för dina härliga historier om låten och att du gillar den så mycket Ronny. Hoppas det går att laga dina högtalare. Du vet jag är oerhört stolt att träffa på människor som beundrar min musik så mycket. Jag hoppas vi snart ses igen.

Varmaste hälsningar Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter