Färgsprakande Hammarkullekarneval med mycket kärlek

Årets Hammarkullekarneval bjöd som vanligt på färgsprakande spektakulär danser från de 25 olika dansgrupper som medverkande denna soliga lördag på Hammarkullekarnevalen.

Peter Ahlborg var och bevakade tillställningen.

-Jag tror jag har bevakat 8 av de 10 senaste årens Hammarkullekarnevaler.

– Jag älskar människorna, och jag älskar dansarna och jag älskar att uppleva när människor vågar bjuda på sig själva – visa upp sina enormt fina färgsprakande kläder och sina avancerade danser.

På Hammarkullekarnevalen träffar jag alltid vänliga människor samtidigt som jag känner hur mina endorfiner börjar dansa i min kropp – till sambatrummornas härliga rytmer.

För publiken och dansarna var det ett jätte härligt och soligt väder. Men för mig som fotograf – så älskar jag inte jätte starkt solsken mitt på dagen. Det är den svåraste foto miljön att få bra bilder i. Bäst bilder blir det när regnet hänger i luften eller duggar lätt.

Enorm stort tack till alla kärleksfulla kvinnor, män, barnfamiljer och hundar som jag träffade under årets Hammarkullekarneval.

Extra stort tack och lovord till alla dansarna som orkade dansa i det soliga varma vädret.

Bilderna här på bloggen är tagna med min mobilkamera. Men jag tog även bilder med min professionella kamera, de bilderna kommer jag lägga upp här senare eller på min Facebooksida

FacebooktwitterFacebooktwitter