Stor invigning när Åbytravet invigde Åby Arena och hotell

Efter två långa år och fantastiskt jobb från många som arbetar inom byggbranschen är äntligen Åby Arena, hotellet och mässan färdig som idag är världens modernaste anläggning för travsport.

Åby travet bjöd på över 1000 prinsesstårtor till alla förväntansfulla människor och det var gratis entré.

Det blev en fantastisk kväll på Åbytravet som bjöd på 20 grader varmt. Det var rena sommarvärmen.

Åbytravet hade uttagningslopp till konung Gustaf v:s pokal och drottning Silvias pokal.

Jag var på ett strålande humör och kunde känna kärleken från alla ödmjuka människor och alla vackra hästar gjorde tillsammans kvällen oförglömlig.

Inte minst för att Johnny Takter är tillbaka i travsverige efter en depression. Jag träffade honom kort och gav Jonny beröm och min styrka genom att säga jag älskar dig som människa.

Johnny är verkligen en ödmjuk människa. Det märkte jag på två sekunder.

Jag hoppas jag får chansen att lära känna Johnny Takter bättre framöver och ge honom mina bästa råd och livserfarenheter eftersom jag själv lider av depression.

Det kommer inom kort ytterligare ett stort bildspel på Johnny takter när han vann ett lopp denna underbara kväll.

Jag hade fullt upp under hela kvällen och fotade 9 trav lopp. Det blev en favorit betonad tillställning där alla stora favoriter infria.

Örjan Kihlström vann 2 lopp. Bland annat med framstående stoet Conrads rödluva.

Jag fick även chansen att besöka stallet och jag blev kär på en gång. Där inne stod alla vackra hästar och skötarna tog hand om hästarna som om de vore små bebisar.

Jag vill visa min kärlek till alla varma trav människor, alla vackra hästar och åbys personal för ert ödmjuka bemötande.

Och till er som inte besöker trav så ofta eller aldrig varit där. Nu har ni chansen att upptäcka en fantastisk miljö! äta gott och se fantastiska travlopp på världens modernaste travanläggning. Missa inte denna chans.

Varma kärleksfulla hälsningar

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter