Stor kärlek till alla som ställde upp i Göteborgsvarvet

60 000 personer var anmäla till världens största halvmaraton, Göteborgsvarvet som gick av stapeln i helgen.

Peter Ahlborg var där och bevakade tillställningen.

Jag vill passa på att ge stort beröm och kärlek till alla som ställde upp – inte bara beröm till de som genomförde loppet – utan lika mycket kärlek och beröm till de som ställde upp och försökte – men som trots allt kanske inte lyckades genomföra halv maran.

Jag själv är en gammal elit tränad idrottsman som var bäst i skolan på löpning, två och en halv kilometer och fem kilometer var det ingen som slog mig på.

Jag vet hur det känns att ta i för kung och fosterland – dag och natt – år ut och år in. Att få blod smak i munnen och hosta blod, är det värt för den lycka jag kände när jag upptäckte att jag var bäst.

Och i militärtjänsten var det likadant, högsta betyg angående min positiva livsstil, och storslagna ord angående min förträffliga kondition, som Kaptenen kallade: Denna mannen har kondition som en framgångsrik travhäst. Hans kondition är något i häst väg, sa han, och tillade: Ni andra soldater ska eftersträva att få lika bra kondition som rekryten Peter, sa Kaptenen till hela regementet när han lyfte fram mig som en framgångsrik soldat inom det militära.

Jag har alltid kämpat för att nå toppen och att vara bäst i allt jag förtar mig har alltid varit mitt signum.

Dessutom tillhör jag människosläktet som kan glädjas åt av andras framgångar.

Därav jag är en så stor beundrare av Göteborg varvet.

Jag gav så mycket beröm och positiva ord till så många människor som jag kunde.

Det var riktig lycka för mig att ge en stor eloge till alla dessa underbara människor som jag träffade under Göteborgs varvet. Ni är värda en stor guldmedalj i riktigt guld.

Mina positiva ord kostar ingenting men jag är säker på att ni uppskattar dem lika mycket.

Återigen stor kärlek till alla som ställde upp i Göteborgsvarvet.

Varma kärleksfulla hälsningar från

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter