Peter Ahlborg får beröm för sin musik av sina fans

Linus Hjelm gillar Peter Ahlborgs musik

Linus Hjelm gillar Peter Ahlborgs musik

 

Peter Ahlborg får ofta höra positiva ord om sin musik från sina beundrare till hans musik. Peter Ahlborg är aktuell med miniskivan Rockstjärna. Den innehåller 4 låtar. ”Jag känner mig hedrad av allt beröm jag får av alla mina fans”, säger Peter Ahlborg

Det är många som gillar Peter Ahlborgs musik. Igår fick Peter Ahlborg detta fina meddelande på sin Facebook sida av Linus Hjelm: ”Sitter och kör bil till Göteborg och lyssnar på din platta, en mycket bra platta! Ge aldrig upp”.

 

Högsta önskan att träffa Peter Ahlborg
Peter känner sig hedrad av alla positiva människor som han träffar och som skriver till honom att de gillar hans musik och att de tror på honom.

– Ibland ringer det upp ungdomar som vill träffa mig och boka privata konserter med mig, säger Peter Ahlborg.

Nyligen ringde ett gäng tjejer i tonåren. Deras högsta önskan var att träffa Peter Ahlborg personligen och se honom live.

– Då inser man att min musik verkligen betyder något. Detta gör mig enormt lycklig och glad och ger mig energi att fortsätta kämpa, trots de enormt många motgångar jag har haft i livet. Jag ska göra allt för att träffa mina fans och göra dem lyckliga, säger Peter Ahlborg, med ett leende på läpparna.

 

Att komma i mål
Peter jobbar på långsiktigt och målinriktat för att få ett genombrott inom musiken. Innan året slut ska han ge ut sin debut skiva.

– Jag håller på fortlöpande att spela in i studion och göra musik, säger Peter Ahlborg.

Snart kommer framgången och berömmelsen på en och samma gång! Då kan vi tillsammans sjunga: ”Om alla vi tillsammans kämpar och har samma mål. Då kommer vi tillsamman alla komma i mål”, säger han.

Låttexten är hämtad från Peter Ahlborgs låt ”Ge aldrig upp”. Den kan du lyssna på här:

Tack återigen för allt stöd alla vänner och alla som jag känner!

Varmaste hälsningar

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter