Russell och Svea Peterson har varit gifta i 54 år

Russell och Svea Peterson har varit gifta i 54 år. De gifte sig ett par månader efter de träffades. Nu bor de i Boston, USA. Foto: Peter Ahlborg

Russell och Svea Peterson har varit gifta i 54 år. De gifte sig ett par månader efter de träffades. Nu bor de i Boston, USA. Foto: Peter Ahlborg

 

Under min resa i Finland, när jag följde toppmötet mellan Donald Trump och Vladimir Putin träffade jag enormt många trevliga människor. Under mitt besök i Stockholm efter hemkomsten från Helsingfors besökte jag S:ta Clara Kyrka i Stockholm. Där träffade jag Russell och Svea Pettersson. Jag blev djupt imponerad av deras livshistoria. Inte minst för att de har varit gifta i 54 år.

Wow, kärleken som är så svår att finna. Och framför allt behålla. Att Russell och Svea Peterson har varit gifta i 54 år gjorde mig lycklig att höra.

 

Peter Ahlborg träffar på Amerikanen Russell Peterson i Klara kyrkan i Stockholm. De fann varandra direkt. Jag är så glad när jag fick höra Russells intressanta livshistoria. Att han och Svea Peterson varig gifta i 54 år. Wow, vad härligt att höra om deras kärlekshistoria. Foto: Svea Peterson

Peter Ahlborg träffar på Amerikanen Russell Peterson i S:ta Clara Kyrka i Stockholm. De fann varandra direkt. Jag är så glad när jag fick höra Russells intressanta livshistoria. Att han och Svea Peterson varig gifta i 54 år. Wow, vad härligt att höra om deras kärlekshistoria. Foto: Svea Peterson

 

Bor i Boston
Vi började småprata och jag upptäckte två mycket vänliga människor. Svea är uppväxt på Åland och träffa sin stora kärlek Russell under en resa. Sedan gifte de sig inom ett par månader. Hon flyttade till Boston i USA, där de bor sedan många år tillbaka.

Enormt stort tack för givande och trevligt samtal Russell och Svea Peterson. När jag åker till New York nästa år – så kommer jag gärna och hälsar på er i Boston. Det hade varit fantastiskt. Vi hörs. Jag älskar er. Och mest glad är jag för att ni varit gifta så länge som 54 år. Det är äkta kärlek det! Det år sådan kärlek som jag letar efter. Men som jag inte än har funnit i mitt liv.

 

Vackra Klara kyrka i Stockholm brukar jag besöka, säger Peter Ahlborg. Foto: Peter Ahlborg

Vackra S:ta Clara Kyrka i Stockholm brukar jag besöka, säger Peter Ahlborg. Foto: Peter Ahlborg

Bok ska vara klar 2018
Men jag får kärleken besvarad genom min underbara dotter Josefine, och min lilla vovve Fia. Och inte minst att förglömma alla underbar musik som gör mig lyrisk i mitt liv. Det räcker för mig. Är det så att jag inte träffar någon kvinna som jag kan göra till världens lyckligaste så är det ett öde jag får stå ut med. Men det blir dessvärre en bra livshistoria. Innan året är slut 2018 ska jag släppa min bok om mitt liv som förklarar allt.

 

Vackra Klara kyrka i Stockholm. Foto: Peter Ahlborg

Vackra S:ta Clara Kyrka i Stockholm. Foto: Peter Ahlborg

Då kommer du kära läsare lättare förstå mitt liv. Väl mött i min kommande bok om mitt liv.

När du läser den kommer du bli drogad och förbluffad över mitt liv. Jag kommer berätta sanningen om mitt liv. Det är inte många som vågar. Men jag vågar. Vad har jag att frukta inför döden och när jag träffar gud i himmelen. Ingenting, jag kommer berätta den nakna sanningen om mitt tragiska livsöde.

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter