Peters låtar börjar bli klara i studion

Peter Ahlborg besöker Skövde den 25 augusti 2015 för att göra de sista finjusteringarna på låtarna i studion.

Peter Ahlborg besöker Skövde den 25 augusti 2015 för att göra de sista finjusteringarna på låtarna i studion.

 

Efter lång tid så börjar mina fyra nya låtar nu bli klara i studion. I tisdags den 25 augusti 2015 så var jag i Skövde och gjorde de sista finjusteringarna på låtarna. Inom kort är mina låtar klara.

Besökte återigen Skövde för att gå igenom mina fyra nya låtar i studion. Det är låtarna ”Ge aldrig upp”. En enkel rock ’n’ roll-låt som handlar om att du aldrig ska ge
upp.

 
Kommer att bli rockstjärna
”Rockstjärna”. En låt som rent soundmässigt är uppbyggd med syntar och som är Avicii och Madonna-inspirerad. Kan bli nästa stora hit på dansgolven!

Låten kom till efter att jag inte kom med i Idol när jag sökte dit under 2014. Sången handlar om att jag kommer att bli en rockstjärna.

”I ditt kärlekshjärta vill jag bo”. En oerhört känslosam låt som är uppbyggd med kyrkorgel och som handlar om hur svårt det är att finna kärleken.

 

Det blir många besök i Skövde där låtarna spelas in.

Det blir många besök i Skövde där låtarna spelas in.


Vacker stämsång
Låten är extra känslosam rent textmässigt och den skickliga sångaren Toves vackra stämsång gör låten ännu mer sorgsen. Låten kan komma gå till musikhistorien?

”Älskar älskar er”. När jag fick höra låten i studion skrek jag högt:

– Fy fan vilket jävla drag – jag blev varm i hela kroppen när jag hörde låten! Sällan skådat drag. Är uppbyggd med syntar.

 
Du kommer förstå
Nu ska jag och min studio producent gå igen låtarna en sista gång tillsammans under en dag då vi mastrar låtarna.

När du kära läsare för höra låtarna så kommer du förstå varför jag är så positiv. Jag vet att man aldrig ska ta ut något i förskott eller förstora upp saker eller skryta.

Men det gör jag inte. Jag skriver bara hur jag känner inför mina fyra nya låtar som du snart kommer att få höra!

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter