Peter Ahlborg fotograferade Priscilla Presley utanför Grand Hotel

Priscilla Presley anländer klockan 01.20 på natten till söndagen den 3 maj 2018 till Grand Hotell i Stockholm. Foto: Peter Ahlborg

Priscilla Presley anländer klockan 01.20 på natten till söndagen den 3 maj 2018 till Grand Hotell i Stockholm. Foto: Peter Ahlborg

 

Just nu är Priscilla ute på en Europaturne där de framför Elvis många fantastiska sånger. Peter Ahlborg fotograferade Priscilla Presley utanför Grand Hotel.

Igår besökte Priscilla Stockholm. Peter Ahlborg fick bra kontakt med en av de säkerhetsvakter som jobbar för Priscilla när han stod och vänta ett tag utanför hotellet.

Och i natt, 01.30, anlände hon till Grand Hotel i en vit skåpbil. Hon forslades in i hotellfoajén av flera säkerhetsvakter. Utanför var vi 6 personer som väntade.

Bland annat 5 autografjägare som hade väntat 11 timmar utanför hotellet.

”Sorry guys”, sa Priscillia Presley till fansen när hon gick förbi utan att stanna och skriva någon autograf till dem.

Hon var väldigt trött och hade haft en stressigt schema och träffat enormt många Elvisfans tidigare under kvällen förklarade en av säkerhetsvakterna till mig.

Till min stora förvåning så kommer efter ett tag hennes agent ut och säger att alla vi som är här nu ska få träffa henne i morgon här utanför hotellet och då skriver hon autografer och ställer upp på bilder till oss.

Vi fick avtalat tid och tog i hand
Dessvärre så vaknade jag inte trots att jag hade satt två klockor. Mindre än 10 timmars sömn på 3 dygn gjorde dessvärre att jag inte hörde väckarklockan.

Så kan det vara ibland. Men är har vi i alla fall bildbeviset när Priscilla anländer till Grand hotell i Stockholm.

Peter Ahlborg

 

FacebooktwitterFacebooktwitter