Peter Ahlborg med i SVT Debatt

Hittade detta gamla klipp från 19 september 2013 när jag, Peter Ahlborg, tillsammans med bland andra Bert Karlsson och Johan Staël von Holstein diskuterar det femte jobbskatteavdraget i SVT Debatt.

Bert Karlsson diskuterade det femte jobbskatteavdraget tillsammans med Johan Staël von Holstein. Jag deltog även i ämnet och förklarade att genom det femte jobbskatte avdraget blir de rika rikare och de fattiga fattigare.

Du kan se programmet här (jag är med från ca 13.40 in i programmet):

Jag har lärt känna Bert Karsson under årens gång. Jag förstår inte varför människor uppjagas av att han tjänar pengar på sin asylhjälp. Han hjälper ju samhället och inte minst Migrationsverket att ta hand om våra kära asylsökande.

Stor eloge till Bert, nästa gång jag ser dig ska du få en stor kram av mig.

Om du inte gillar Bert Karlsson så beror det nog på att du inte vet något om hur du driver ett företag. Regel nummer ett när det gäller företagande är. Att ditt företag ska göra vinst. Och det har Bert lärt sig. Men det inte människor vet är att Bert var först ut att skapa asylboenden här i Sverige. Han startade verksamheten för tio år sedan. Efter det har han jobbat hårt i tusentals timmar.

Sanningen är att Bert Karlsson hjälpt svenska staten att inte att riskera att förlora tiotals miljarder – helt i onödan – då han varit med och sänkt anbuden som Migrationsverket betalar för de asylsökande per natt. Från inledningsvis 800 kronor till nu runt 350 kronor. En besparing på åtskilliga miljarder kronor.

Jag önskar att Bert tjänar en miljard svenska kronor på de asylboenden han har och förfogar över. Det är du Bert Karlsson värd så som du har kämpat mot allt och alla och inte gett upp dina drömmar om att hjälpa människor på flykt.

Inom kort kommer jag publicera en stor intervju med Bert Karlsson här på min blogg.

Peter Ahlborg

FacebooktwitterFacebooktwitter